(Last Updated On: January 10, 2019)

Probleme deja cu autobuzele noi cumpărate de RATBV și produse în Turcia. Miercuri, unul dintre cele 4 autobuze marca Menarinibus (Italia) fabricate în Turcia, a fost retras la garaj după numai câteva ore de mers pe traseu.

Potrivit bzb.ro, una dintre maşini a fost nevoită să se întoarcă la sediul societăţii, acuzând probleme la închiderea uşilor, însă şoferul nu a dorit să transporte călătorii în condiţii care nu erau optime.
Brașov. Defect! Unul dintre cele 4 autobuze turcești noi RATBV a fost retras de pe traseu după câteva ore. Pățim ca cei de la București? 1

Unii dintre călători au fost încântaţi de noile maşini, dar au existat şi pasageri nemulţumiţi că au fost nevoiţi să coboare. „Sunt foarte frumoase maşinile şi e plăcut să mergi cu ele. Era nevoie de maşini noi şi mă bucur că au venit la timp”, ne-a spus unul dintre primii pasageri ai noilor autobuze.

„Am vrut să merg în Prund şi m-a dat şoferul jos din maşină. Acum trebuie să aştept încă o jumătate de oră până vine următoarea. Nu mi se pare normal”, a spus unul din călătorii nemulţumiţi.

După ce li se vor monta şi celorlalte 6 autobuze monitoarele LCD, vor intra şi acestea „în pâine”, adică în chiar zilele următoare.