Brașov. Defect! Unul dintre cele 4 autobuze turcești noi RATBV a fost retras de pe traseu după câteva ore. Pățim ca cei de la București?

Last Updated on ianuarie 10, 2019
Probleme deja cu autobuzele noi cumpărate de RATBV și produse în Turcia. Miercuri, unul dintre cele 4 autobuze marca Menarinibus (Italia) fabricate în Turcia, a fost retras la garaj după numai câteva ore de mers pe traseu.

Potrivit bzb.ro, una dintre maşini a fost nevoită să se întoarcă la sediul societăţii, acuzând probleme la închiderea uşilor, însă şoferul nu a dorit să transporte călătorii în condiţii care nu erau optime.
Brașov. Defect! Unul dintre cele 4 autobuze turcești noi RATBV a fost retras de pe traseu după câteva ore. Pățim ca cei de la București? 1

Unii dintre călători au fost încântaţi de noile maşini, dar au existat şi pasageri nemulţumiţi că au fost nevoiţi să coboare. „Sunt foarte frumoase maşinile şi e plăcut să mergi cu ele. Era nevoie de maşini noi şi mă bucur că au venit la timp”, ne-a spus unul dintre primii pasageri ai noilor autobuze.

„Am vrut să merg în Prund şi m-a dat şoferul jos din maşină. Acum trebuie să aştept încă o jumătate de oră până vine următoarea. Nu mi se pare normal”, a spus unul din călătorii nemulţumiţi.

După ce li se vor monta şi celorlalte 6 autobuze monitoarele LCD, vor intra şi acestea „în pâine”, adică în chiar zilele următoare.

Previous Story

Brașov. Nemţii de la Schaeffler, la un pas de 5.000 de angajaţi în fabrica de rulmenţi. În 2018 a produs cel mai greu rulment realizat vreodată în fabrica de la Brașov! 10 tone

Next Story

Video Brașov. Maraton de transplanturi la Spitalul Sf Constantin. 4 cupluri vor fi operate de o echipă internațională condusă de medicul Bogdan Moldovan, primul chirurg de transplant din România cu dublă acreditare Europeană de Transplant Hepatic şi Renal