(Last Updated On: January 16, 2019)

Continuă reclamațiile împotriva autobuzelor RATBV care nu respectă programul. Călătorii așteaptă și câte 20-30 de minute în stație.

Călătorii sunt atenționați să aibă grijă la uși, unii șoferi nu prea văd bine și mai prind un picior, o mână, ce apucă. De exemplu, luni, unei tinere de 21 de ani i-a fost prins piciorul în ușa autovehiculului de transport în comun. Fata a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, informează bzb.ro.

Pe pagina de Facebook a RATBV, Lucian Marius Iosif a scris: : „Minus 9 grade Celsius, capăt linie 5 Bartolomeu, de la ora 17.50 până la ora 18.27 nici un autobuz pe linia 5. Vi se pare normal ?

Brașov. Lucian: „Minus 9 grade Celsius, capăt linie 5 Bartolomeu, de la ora 17.50 până la ora 18.27 nici un autobuz pe linia 5. Vi se pare normal ?   A apărut la ora 18.13 autobuzul ... lasă la intrare in autogara pasagerii închide ușile si pleaca. S-a schimbat cumva ...” 1

A apărut la ora 18.13 autobuzul cu Nr înmatriculare BV 13 JAZ, număr de identificare autovehicul 650, lasă la intrare in autogara pasagerii închide ușile si pleaca. S-a schimbat cumva mersul autobuzelor din 30 in 30 de minute? Va mai puteți justifica suprabiletul de 10 lei, care și așa nu are nici un HCL in spate ?!

Imediat vine și reclamația…”

Valentin-Stefan Manea‎: „Astazi este a doua zi la rand in care sotia mea a asteptat 20 de minute un autobuz pe linia 28. La ora 7 dimineata (ca sa nu scriu 07 AM, ca nu se intelege).

La o temperatura de +25 de grade afara (sic). Si a intarziat la serviciu. Ratbv, o angajati voi daca e concediata?”