Brașov. Tudor: Caut o persoana neidentificata care a intervenit într-o altercație duminica dimineața la orele 05:30 in Piața Sfatului …Îți mulțumesc ca ai intervenit…Persoana căreia i-ai luat apărarea este in stare grava in spital cu fata desfigurata….rolul tău este critic in soluționarea cazului …”

Last Updated on ianuarie 16, 2019 O persoană este căutată pentru rezolvarea unui caz de agresiune care a avut loc duminică dimineața în Piața Sfatului.

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Tudor Neica a scris: „Salut,
Caut o persoana neidentificata care a intervenit intr-o altercatie duminica dimineata la orele 05:30 in Piata Sfatului (in fata la UniCredit Bank).

Brașov. Tudor: Caut o persoana neidentificata care a intervenit într-o altercație duminica dimineața la orele 05:30 in Piața Sfatului ...Îți mulțumesc ca ai intervenit...Persoana căreia i-ai luat apărarea este in stare grava in spital cu fata desfigurata....rolul tău este critic in soluționarea cazului ...” 1

Iti multumesc ca ai intervenit si TE ROG daca te afli pe acest grup, da-mi un semn in privat, rolul tau este critic in solutionarea cazului si pedepsirea celor vinovati. Persoana careia i-ai luat apararea este in stare grava in spital cu fata desfigurata.

Niste share-uri nu ar strica deloc…
Multumesc anticipat !”

Previous Story

Brașov. Lucian: „Minus 9 grade Celsius, capăt linie 5 Bartolomeu, de la ora 17.50 până la ora 18.27 nici un autobuz pe linia 5. Vi se pare normal ? A apărut la ora 18.13 autobuzul … lasă la intrare in autogara pasagerii închide ușile si pleaca. S-a schimbat cumva …”

Next Story

Brașov. Austriecii de la CCC mai angajează 100 de oameni în primele două luni ale acestui an