Brașov. Inginerul Andrei Mares, castigatorul Marelui Premiu in cadrul Galei Premiilor Schaeffler implicat în dezvoltarea sistemului eRocker, un sistem inteligent cu aplicatie pe motoarele cu ardere interna pentru actionarea variabila a supapelor

Last Updated on ianuarie 23, 2019 Compania Schaeffler din Cristian Brașov anunță că Marele Premiu  din Gala Premiilor Schaeffler 2018 a fost câștigat de inginerul Andrei Mares.

Schaeffler: „Schaeffler Romania este alaturi de angajatii sai si isi arata aprecierea fata de rezultatele deosebite inregistrate de acestia. Un exemplu in acest sens este Andrei Mares, castigatorul Marelui Premiu in cadrul Galei Premiilor Schaeffler 2018, care este implicat în dezvoltarea sistemului eRocker.

Brașov. Inginerul Andrei Mares, castigatorul Marelui Premiu in cadrul Galei Premiilor Schaeffler implicat în dezvoltarea sistemului eRocker, un sistem inteligent cu aplicatie pe motoarele cu ardere interna pentru actionarea variabila a supapelor 1

eRocker este un sistem inteligent cu aplicatie pe motoarele cu ardere interna pentru actionarea variabila a supapelor. Cu ajutorul sau se pot obtine performante superioare in termeni de cuplu, putere si consum de combustibil.

Andrei si-a inceput cariera in echipa Schaeffler acum 2 ani, in cadrul Centrului de Inginerie, iar dezvoltarea sistemului eRocker este cea mai notabila realizare a sa, fiind de asemenea si co-autor al brevetului ce protejeaza acest produs!”

Schaeffler România, una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului, produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană.

Previous Story

Brașov. Se măresc tarifele la taxi. Acum au un tarif de zi de 1,99 lei/km și 2,3 lei/km pe timp de noapte

Next Story

Brașov. A furat din magazin și i-a amenințat cu cuțitul pe un paznic și un casier din Săcele