Brașov. A furat din magazin și i-a amenințat cu cuțitul pe un paznic și un casier din Săcele

Last Updated on ianuarie 23, 2019 Un bărbat în vârstă de 45 ani din Săcele este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 0.30, bărbatul a pătruns într-o societate comercială situată în Brașov, în timpul programului de funcționare, de unde a sustras bunuri, trecând cu acestea de linia caselor de marcat, fără să achite contravaloarea lor.

Brașov. A furat din magazin și i-a amenințat cu cuțitul pe un paznic și un casier din Săcele 1

În momentul în care a fost interceptat de agentul de pază al magazinului, pentru a-și asigura scăparea, a scos un cuțit cu care i-a amenințat, atât pe agentul de pază, cât și pe casierul societății, după care a fugit, informează bzb.ro.

Imediat după sesizarea faptei, polițiști din cadrul Secției 5 Brașov au procedat la perierea zonei, iar în proximitatea locului faptei, au depistat autorul tâlhăriei, asupra acestuia identificându-se produsele sustrase.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Previous Story

Brașov. Inginerul Andrei Mares, castigatorul Marelui Premiu in cadrul Galei Premiilor Schaeffler implicat în dezvoltarea sistemului eRocker, un sistem inteligent cu aplicatie pe motoarele cu ardere interna pentru actionarea variabila a supapelor

Next Story

Aeroportul Brașov. Începe proiectarea pentru 9 componente. Adrian Veștea: „Am avut discuții amănunțite cu proiectanții, deoarece vrem să ne asigurăm că nu vom întâmpina niciun fel de obstacol în proiectarea și construirea celor nouă obiecte. Am stabilit să …”