Brașov. Se măresc tarifele la taxi. Acum au un tarif de zi de 1,99 lei/km și 2,3 lei/km pe timp de noapte

Last Updated on ianuarie 23, 2019 Vremuri foarte bune pentru taximetriștii brașoveni. O parte dintre aceștia au cerut deja majorarea tarifelor începând cu 15 februarie.

Dacă în prezent, majoritatea taxiurilor practică un tarif de zi de 1,99 lei/km și 2,3 lei/km pe timp de noapte, din 15 februarie se va circula cu 2,19 lei/km pe zi și 2,6 lei/zi pe noapte.

Brașov. Se măresc tarifele la taxi. Acum au un tarif de zi de 1,99 lei/km și 2,3 lei/km pe timp de noapte 1

„Până în prezent, la Primărie s-au depus aproximativ 55 de cereri venite din partea unor persoane fizice autorizate care fac taximetrie în Brașov. De asemenea au depus solicitări mai multe firme care au împreună 270 de mașini.

Este posibil însă ca până la sfârșitul lunii majoritatea taximetriștilor să depună cereri de majorare a tarifelor. Estimăm că după 15 februarie se va elibera lista de tarife vizate“, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea pentru brasovmetropolitan.

Potrivit mytex.ro, în Braşov s-a solicitat prelungirea autorizaţiei pentru 1.431 de autovehicule, însă după analiza dosarelor, trei au fost suspendate în vederea retragerii de la autorizare, întrucât documentele sunt incomplete, iar termenul de depunere a expirat.

Previous Story

Brașov. Cele mai bune sportive vin la Râşnov pentru două etape din Cupa Mondială la sărituri

Next Story

Brașov. Inginerul Andrei Mares, castigatorul Marelui Premiu in cadrul Galei Premiilor Schaeffler implicat în dezvoltarea sistemului eRocker, un sistem inteligent cu aplicatie pe motoarele cu ardere interna pentru actionarea variabila a supapelor