(Foto/ Video) Poiana Brașov. Hai la schi! Totul este pregatit. „A fost prima verificare de partie din sezonul 2018/2019 si rezultatul a fost fantastic! Asa ca va propun sa va schimbati planurile si sa veniti sa …”

Last Updated on decembrie 7, 2018 Brașovenii și turiștii sunt invitați la schi în aceste zile. Totul est pregătit. Pârtiile arată perfect pentru începutul de sezon de iarnă, 2018/2019.

Clubul Sportiv Nan: „Totul este pregatit❄️❄️💪🏻💪🏻💪🏻 6 decembrie 2018

(Foto/ Video) Poiana Brașov. Hai la schi! Totul este pregatit. „A fost prima verificare de partie din sezonul 2018/2019 si rezultatul a fost fantastic! Asa ca va propun sa va schimbati planurile si sa veniti sa ...” 1 (Foto/ Video) Poiana Brașov. Hai la schi! Totul este pregatit. „A fost prima verificare de partie din sezonul 2018/2019 si rezultatul a fost fantastic! Asa ca va propun sa va schimbati planurile si sa veniti sa ...” 2

O firmă care se ocupă de organizarea de evenimente vrea să instaleze o tiroliană mobilă, dar şi să amenajeze o pistă specială pentru curling în staţiune. Locaţia aleaă este în vecinătatea noului Centru de Agrement, iar în vederea realizării amenajărilor, Primăria Braşov a emis certificatul de urbanism, potrivit bzb.ro.

Echipamentele ar urma să fie instalate provizoriu, respectiv doar pe durata sezonului de iarnă, între 15 decembrie şi 30 martie. Firma care ar urma să execute aceste amenajări are conform datelor Ministerului Finanţelor doar un singur angajat la Braşov, iar anul trecut a avut afaceri de 417.000 de lei şi un profit de 6.000 de lei.

(Foto/ Video) Poiana Brașov. Hai la schi! Totul este pregatit. „A fost prima verificare de partie din sezonul 2018/2019 si rezultatul a fost fantastic! Asa ca va propun sa va schimbati planurile si sa veniti sa ...” 3 (Foto/ Video) Poiana Brașov. Hai la schi! Totul este pregatit. „A fost prima verificare de partie din sezonul 2018/2019 si rezultatul a fost fantastic! Asa ca va propun sa va schimbati planurile si sa veniti sa ...” 4 (Foto/ Video) Poiana Brașov. Hai la schi! Totul este pregatit. „A fost prima verificare de partie din sezonul 2018/2019 si rezultatul a fost fantastic! Asa ca va propun sa va schimbati planurile si sa veniti sa ...” 5

Mircea Ski’Ro: „Astazi a fost prima verificare de partie din sezonul 2018/2019 si rezultatul a fost fantastic!
Mai pe seara am aflat si o veste excelenta: in acest weekend partia va functiona si pentru turisti nu doar pentru cei care isi injecteaza zapada in vene!!!!

Asa ca va propun sa va schimbati planurile si sa veniti sa ne facem incalzire de inceput de sezon!
Si ca sa va fac pofta am atasat si filmarea realizata la prima coborare din acest sezon!!!”

Vezi aici Video:

Haide la schi!

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov. Se deschid primele pârtii din Masivul Postăvaru. Cum arată azi în Poiană

Next Story

Aeroportul Brașov va fi legat de Gara Mare. Racordul costă 20 de milioane de euro