(Foto) Poiana Brașov. Se deschid primele pârtii din Masivul Postăvaru. Cum arată azi în Poiană

Last Updated on decembrie 6, 2018 Veste bună pentru schiori. Moș Nicolae vine cu zăpadă la munte. A nins toată ziua în Poiana Brașov și peste stratul de zăpadă artificială s-a așternut unul natural, care va face ca amenajarea pârtiilor să fie perfectă pentru schi și snowboard. Se lucrează la amenajarea pârtiilor.

Administratorii domeniului schiabil spun că, dacă totul merge bine, în acest weekend vor deschide primele pârtii din Masivul Postăvaru, informează Observator Tv. Spre bucuria turiștilor care și-au rezervat locuri în hoteluri și pensiuni

(Foto) Poiana Brașov. Se deschid primele pârtii din Masivul Postăvaru. Cum arată azi în Poiană 1 (Foto) Poiana Brașov. Se deschid primele pârtii din Masivul Postăvaru. Cum arată azi în Poiană 2 (Foto) Poiana Brașov. Se deschid primele pârtii din Masivul Postăvaru. Cum arată azi în Poiană 3 (Foto) Poiana Brașov. Se deschid primele pârtii din Masivul Postăvaru. Cum arată azi în Poiană 4

Poiana Brasov/ Romania: „Sambata 8 si Duminica 9 Decembrie – partiile din Poiana Brasov vor fi deschise”

Previous Story

Brașov. Un patinoar s-a mutat din oraș. „Noi nu putem face față acestei concurențe care nu are legătură cu vreun principiu economic. Adica noi nu avem un sac mare …”

Next Story

(Foto/ Video) Poiana Brașov. Hai la schi! Totul este pregatit. „A fost prima verificare de partie din sezonul 2018/2019 si rezultatul a fost fantastic! Asa ca va propun sa va schimbati planurile si sa veniti sa …”