Brașov. Un patinoar s-a mutat din oraș. „Noi nu putem face față acestei concurențe care nu are legătură cu vreun principiu economic. Adica noi nu avem un sac mare …”

Last Updated on decembrie 6, 2018 Administratorii patinoarului care acum doi ani au fost la Coresi iar anul trecut la Macro Mall spun că părăsesc Brașovul deoarece nu pot concura cu Consiliul Județean la patinoarul Olimpia.

Patinoarul Brașov Ice Dream: „Anul acesta Ice Dream va fi patinoarul unui alt oraș, în Brașov se va putea patina la Olimpia, pe patinoarul pus pe bani publici de Consiliul județean, sau în spatele hotelului Aro, dacă primăria va mai cheltui peste 40.000€ pentru acel minipatinoar.

Brașov. Un patinoar s-a mutat din oraș. „Noi nu putem face față acestei concurențe care nu are legătură cu vreun principiu economic. Adica noi nu avem un sac mare ...” 1

Noi nu putem face față acestei concurențe care nu are legătură cu vreun principiu economic. Adica noi nu avem un sac mare (bugetul local / judetean) din care să acoperim pierderile. Așa că… ne-am mutat”.

Previous Story

(Foto) Brașov. 26 de Troleibuze noi de la Solaris. Cum vor arăta. Primarul George Scripcaru. „Cele 26 de troleibuze vor lega centrul orașului cu cartierele Astra (linia 6), Răcădău (linia 31), Tractorul (linia 2), și Triaj (linia 1)”

Next Story

(Foto) Poiana Brașov. Se deschid primele pârtii din Masivul Postăvaru. Cum arată azi în Poiană