(Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția

Last Updated on decembrie 16, 2018 Un grav accident de circulație, în care au fost implicate 2 autoturisme și 2 microbuze, a avut loc astăzi pe raza localității Avrig, județul Sibiu.

10 persoane au fost rănite după ce un șofer de 22 de ani, din Brașov, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat o depășire, iar la revenirea pe banda sa a derapat și a intrat pe contrasens, s-a lovit de unul dintre microbuze și un autoturism. Microbuzul lovit a ricoșat în cel de-al doilea, informează stirileprotv.ro.

(Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția 1

Șase dintre cei zece răniți în urma accidentului care a avut loc duminică pe DN1, la Avrig, vor fi externați din Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu, după ce se vor termina investigațiile medicale.

Cel mai grav este un bărbat de 20 de ani, cu mai multe traumatisme, care a fost operat la Ortopedie. Alți doi răniți vor fi operați la Ortopedie şi Chirurgie.

Mașina condusă de șoferul care a produs accidentul de la Avrig, soldat cu zece răniți, era echipată cu cauciucuri de iarnă, dar foarte uzate, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

(Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția 2 (Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția 3 (Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția 4 (Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția 5

(foto Ora de Sibiu)

(Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția 6 (Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția 7

“Anvelopele autoturismului condus de șoferul care a produs accidentul sunt de iarnă, dar foarte uzate”, a explicat Welter.

Având în vedere numărul mare de ocupanți, la nivelul județului Sibiu a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune alertarea tuturor echipajelor medicale SMURD și SAJ disponibile din zonă.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Mihai Sturzu: „Astăzi se împlinește un an de când am semnat contractul cu WizzAir. Recunosc, să fiu pilot a fost visul copilăriei mele. 500 de ore de zbor, 188 de zboruri și aproximativ 38000 de oameni pe care i-am dus în siguranță în vacanță, la job sau …”

Next Story

(Video) Accident Brașov. Bărbat lovit pe trecere de o șoferiță, la Gară! „Ala, pe trecere, vede ca masina nu opreste dar el trebuie sa prinda autobuzul ala chiar si cu pretul vietii…. Oameni nebuni bai baiatule…..”