Brașov. Mihai Sturzu: „Astăzi se împlinește un an de când am semnat contractul cu WizzAir. Recunosc, să fiu pilot a fost visul copilăriei mele. 500 de ore de zbor, 188 de zboruri și aproximativ 38000 de oameni pe care i-am dus în siguranță în vacanță, la job sau …”

Last Updated on decembrie 15, 2018 Mihai Sturzu a împlinit astăzi un an de când este pilot la Wizz Air, 7 luni de training, 500 de ore de zbor, 188 de zboruri și aproximativ 38000 de oameni pe care i-a dus în siguranță la destinație.

Mihai Sturzu: „Astăzi se împlinește un an de când am semnat contractul cu WizzAir. Recunosc, să fiu pilot a fost visul copilăriei mele. Mi l-am împlinit la 38 de ani. A fost un an greu, evident, dar m-am bucurat de fiecare zi, de fiecare secundă.

Brașov. Mihai Sturzu: „Astăzi se împlinește un an de când am semnat contractul cu WizzAir. Recunosc, să fiu pilot a fost visul copilăriei mele. 500 de ore de zbor, 188 de zboruri și aproximativ 38000 de oameni pe care i-am dus în siguranță în vacanță, la job sau ...” 1

În cifre, acest an a însemnat 7 luni de training, 500 de ore de zbor, 188 de zboruri și aproximativ 38000 de oameni pe care i-am dus în siguranță în vacanță, la job sau i-am adus înapoi acasă, la prieteni și familie.

Am zburat în canicula din Dubai, la 40 de grade, dar și în viscolul și frigul de azi-dimineață din Otopeni.

Sunt doi oameni cărora simt să le mulțumesc acum: Stelu Cojocaru și Dobre Daniel, instructorii mei, de la primele ore de zbor.

Brașov. Mihai Sturzu: „Astăzi se împlinește un an de când am semnat contractul cu WizzAir. Recunosc, să fiu pilot a fost visul copilăriei mele. 500 de ore de zbor, 188 de zboruri și aproximativ 38000 de oameni pe care i-am dus în siguranță în vacanță, la job sau ...” 2

PS: Fără să știe, unul dintre pasagerii de astăzi, o doamnă, mi-a facut cel mai frumos cadou. Brașov. Mihai Sturzu: „Astăzi se împlinește un an de când am semnat contractul cu WizzAir. Recunosc, să fiu pilot a fost visul copilăriei mele. 500 de ore de zbor, 188 de zboruri și aproximativ 38000 de oameni pe care i-am dus în siguranță în vacanță, la job sau ...” 3 Mulțumesc !”

Previous Story

Brașov. Reacție RATBV după ce un controlor a umilit o bătrână în autobuz. „Doamna în cauză nu știa că este controlorul în autobuz, iar ea a urcat de la o stație în care …”

Next Story

(Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția