(Video) Accident Brașov. Bărbat lovit pe trecere de o șoferiță, la Gară! „Ala, pe trecere, vede ca masina nu opreste dar el trebuie sa prinda autobuzul ala chiar si cu pretul vietii…. Oameni nebuni bai baiatule…..”

Last Updated on decembrie 16, 2018
Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni de la gară de o șoferiță neatentă. Este adevărat, bărbatul alerga pe trecere. Dar totuși …

Vlad Fox: „Aia, sau ala, ca nu imi dau seama, se uita dupa avioane in masina…. Ala, pe trecere, vede ca masina nu opreste dar el trebuie sa prinda autobuzul ala chiar si cu pretul vietii…. Oameni nebuni bai baiatule…..”
(Video) Accident Brașov. Bărbat lovit pe trecere de o șoferiță, la Gară! „Ala, pe trecere, vede ca masina nu opreste dar el trebuie sa prinda autobuzul ala chiar si cu pretul vietii.... Oameni nebuni bai baiatule.....” 1

MD Dan: ce ma ?? e pe trecere … e dreptul lui sa moara ca prostul, daca soferul doarme la volan :))
Alexandru Dobrin: Nu ai voie sa fugi pe trecerea de pietoni … pieton idiot.

Vlad Fox: Culpa e comuna, aia e clar. Si soferul se uita dupa avioane. Vizibilitate e cat cuprinde, probabil se uita doar in partea cealalta.
Alexandru Dobrin: Nici o culpa comuna, pietonul este de vina! Nu s-a asigurat si a fugit pe trecere!
Vlad Fox: Hai lasa, aveai timp sa il vezi ca alearga ca nebunul de departe. Daca te uiti ca gasca doar in partea cealalta nu ai scuza.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto/Video) Accident. Șofer din Brașov, vinovat. 10 răniți, 2 autoturisme și 2 microbuze, pe DN1. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov. Un şofer beat şi drogat din București a fost reţinut de poliţişti după o urmărire în trafic. Ce spune Poliția