(Foto) Accident Brașov. Două persoane au murit, alte două rănite, ciocnire gravă pe DN 1

Last Updated on decembrie 28, 2018 Accident grav vineri între Mândra și Șercaia, județul Brașov. Două persoane au murit iar alte două au fost rănite.

„În jurul orei 13.00, un bărbat de 47 ani, din comuna Părău, județul Brașov, care a condus un autoturism marca Opel, dinspre Făgăraș către Brașov, la km. 225+100 m a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul VW Transporter condus de un bărbat de 59 ani din Ghimbav.

(Foto) Accident Brașov. Două persoane au murit, alte două rănite, ciocnire gravă pe DN 1 1 (Foto) Accident Brașov. Două persoane au murit, alte două rănite, ciocnire gravă pe DN 1 2

(foto Realitatea De Brasov)

Din impact auto marca Opel a fost lovit de un alt autoturism. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane și vătămarea corporală a altor două persoane, toți pasageri în Opel. Conducătorii auto au fost testați alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat pentru presa locală Alina Maria Ivan, reprezentant al Poliției Județene Brașov.

Inițial, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov anunțase că trei victime erau conștiente, iar două inconștiente, informează Observator Tv.

(Foto) Accident Brașov. Două persoane au murit, alte două rănite, ciocnire gravă pe DN 1 3

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, circulaţia fiind deviată pe altă rută, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului.

Previous Story

Brașov. Dispărută. Ai văzut-o? Apel disperat al sorei. Nicoleta Zaharia: „Ajutați-ne sa o găsim. Se numește Adelina Arbanas. 35 ani. Are 1.56 m ochi albaștri par șaten închis ondulat. Era îmbrăcată cu …”

Next Story

Brașovul primește 52 de autobuze electrice și hibrid. 13 autobuze electrice vor merge doar prin cartierul Tractorul