Brașov. Dispărută. Ai văzut-o? Apel disperat al sorei. Nicoleta Zaharia: „Ajutați-ne sa o găsim. Se numește Adelina Arbanas. 35 ani. Are 1.56 m ochi albaștri par șaten închis ondulat. Era îmbrăcată cu …”

Last Updated on decembrie 28, 2018 O tânără de 35 de ani este căutată după ce a dispărut de joi, 27 decembrie, din localitatea Comana de Jos, județul Brașov.

Sora celei dispărute, Nicoleta Zaharia: „Ajutați-ne sa o găsim. Se numește Adelina Arbanas. 35 ani. Are 1.56 m ochi albaștri par șaten închis ondulat. Era îmbrăcată cu o geacă neagră și ghete mov. A dispărut din Comana de Jos în jur de ora 7 dimineața în data de 27.12.

Brașov. Dispărută. Ai văzut-o? Apel disperat al sorei. Nicoleta Zaharia: „Ajutați-ne sa o găsim. Se numește Adelina Arbanas. 35 ani. Are 1.56 m ochi albaștri par șaten închis ondulat. Era îmbrăcată cu ...” 1

Dacă o vedeți anunțați cea mai apropiată secție de poliție. Se pare ca a dispărut impreuna cu cățelul.cainele e negru cu alb pe piept.talie mijlocie .E caine de curte nu e dresat.”.

Previous Story

Brașov. Taxe și impozite locale mai mari din 2019 pentru brașoveni. Sediu modern pentru Direcția Fiscală

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Două persoane au murit, alte două rănite, ciocnire gravă pe DN 1