Brașov. Update. Tânără dispărută. Sora ei spune că e posibil să fi urcat într-o dubă albă. „E căsătorită are 2 fetite …Nu putem decât spera ca a plecat cu cineva si ca sta undeva la căldură și nu e pe câmp rătăcită”

Last Updated on decembrie 29, 2018 Update
Sora tinerei dispărute a revenit cu noi detalii privind dispariția.
Nicoleta Zaharia: „Speram ca s-a urcat intr -o dubă albă. A văzut cineva 2 bărbați langa duba aceea așteptând în capătul străzii noastre pe cineva. Dar sigur nu se stie.catelul poate lipsește din coincidență. E caine de curte. Poate a plecat pe undeva sau l-au prins alti câini. Pe camere se vede duba cum pleaca din Comana dar nu se vede cand iese din Sercaia.

E posibil sa se fi oprit pe drum. Cel care a vazut duba a zis ca are numărul AIG sau AIC. Nu putem decât spera ca a plecat cu cineva si ca sta undeva la căldură și nu e pe camp rătăcită”
Brașov. Update. Tânără dispărută. Sora ei spune că e posibil să fi urcat într-o dubă albă. „E căsătorită are 2 fetite ...Nu putem decât spera ca a plecat cu cineva si ca sta undeva la căldură și nu e pe câmp rătăcită” 1

Întrebată dacă sora ei a are probleme, Nicoleta Zaharia a spus: „Are probleme. E căsătorită are 2 fetite”.

Nicoleta Zaharia: Asa arata câinele.poate ajuta.
Brașov. Update. Tânără dispărută. Sora ei spune că e posibil să fi urcat într-o dubă albă. „E căsătorită are 2 fetite ...Nu putem decât spera ca a plecat cu cineva si ca sta undeva la căldură și nu e pe câmp rătăcită” 2

Știre Inițială
O tânără de 35 de ani este căutată după ce a dispărut de joi, 27 decembrie, din localitatea Comana de Jos, județul Brașov.

Sora celei dispărute, Nicoleta Zaharia: „Ajutați-ne sa o găsim. Se numește Adelina Arbanas. 35 ani. Are 1.56 m ochi albaștri par șaten închis ondulat. Era îmbrăcată cu o geacă neagră și ghete mov. A dispărut din Comana de Jos în jur de ora 7 dimineața în data de 27.12.

Brașov. Update. Tânără dispărută. Sora ei spune că e posibil să fi urcat într-o dubă albă. „E căsătorită are 2 fetite ...Nu putem decât spera ca a plecat cu cineva si ca sta undeva la căldură și nu e pe câmp rătăcită” 1

Dacă o vedeți anunțați cea mai apropiată secție de poliție. Se pare ca a dispărut impreuna cu cățelul.cainele e negru cu alb pe piept.talie mijlocie .E caine de curte nu e dresat.”.

Previous Story

Foto Brașov. Update. Bancomat aruncat în aer. Ce a rămas din el. Hoții ar fi fugit cu toți banii

Next Story

(Foto/Video) Accident Brașov. 6 persoane rănite, doi copii, într-o ciocnire violentă pe bulevardul Alexandru Vlahuță. Ce spune Poliția