(Foto/Video) Accident Brașov. 6 persoane rănite, doi copii, într-o ciocnire violentă pe bulevardul Alexandru Vlahuță. Ce spune Poliția

Last Updated on decembrie 29, 2018 Accident violent sâmbătă după-amiaza pe bulevardul Alexandru Vlahuță. 6 persoane au fost rănite, 4 au fost transportate la spital.

În accident au fost implicați doi copii și patru adulți. Minorii au 7 și 10 ani. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate și toate victimele sunt conștiente. În stare mai gravă este o tânără de 28 de ani. A suferit un traumatism cranio-cerebral, unul toracic și leziuni ale membrelor inferioare, informează Realitatea Brașov.

(Foto/Video) Accident Brașov. 6 persoane rănite, doi copii, într-o ciocnire violentă pe bulevardul Alexandru Vlahuță. Ce spune Poliția 1 (Foto/Video) Accident Brașov. 6 persoane rănite, doi copii, într-o ciocnire violentă pe bulevardul Alexandru Vlahuță. Ce spune Poliția 2

(foto Realitatea Brașov)

„Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Brașov, care conducea un autoturism marca BMW, pe Bulevardul Vlahuță din municipiul Brașov, dinspre Bulevardul Gării către strada Zizinului, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabil umed, a derapat și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism marca Skoda. În urma impactului au rezultat patru victime care au fost transportate la spital, pentru investigații medicale.

(Foto/Video) Accident Brașov. 6 persoane rănite, doi copii, într-o ciocnire violentă pe bulevardul Alexandru Vlahuță. Ce spune Poliția 3 (Foto/Video) Accident Brașov. 6 persoane rănite, doi copii, într-o ciocnire violentă pe bulevardul Alexandru Vlahuță. Ce spune Poliția 4

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru mytex.ro reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Update. Tânără dispărută. Sora ei spune că e posibil să fi urcat într-o dubă albă. „E căsătorită are 2 fetite …Nu putem decât spera ca a plecat cu cineva si ca sta undeva la căldură și nu e pe câmp rătăcită”

Next Story

Brașov. Suma uriașă furată de hoții care au aruncat în aer bancomatul din Răcădău