Foto Brașov. Update. Bancomat aruncat în aer. Ce a rămas din el. Hoții ar fi fugit cu toți banii

Last Updated on decembrie 29, 2018 Hoții au spart vineri noaptea sediu CEC Bank din cartierul Valea Cetății și au aruncat în aer bancomatul. Potrivit Observator Tv, hoții au fugit cu toți banii din bancomat.

Rreprezentanții Poliției, citați de Stirile Pro Tv: ”La data 29.12.2018, ora 03.34 Dispeceratul I.P.J. Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că într-o unitate bancară de pe raza municipiului Braşov, a avut loc o explozie.

Foto Brașov. Update. Bancomat aruncat în aer. Ce a rămas din el. Hoții ar fi fugit cu toți banii 1 Foto Brașov. Update. Bancomat aruncat în aer. Ce a rămas din el. Hoții ar fi fugit cu toți banii 2 Foto Brașov. Update. Bancomat aruncat în aer. Ce a rămas din el. Hoții ar fi fugit cu toți banii 3

(foto Stirile Pro Tv)

În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă formată din poliţişti de Investigaţii Criminale, Criminalistică şi poliţişti de Ordine publică care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din fata sucursalei.

În acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi identificarea autorilor”.

Foto Brașov. Update. Bancomat aruncat în aer. Ce a rămas din el. Hoții ar fi fugit cu toți banii 4 Foto Brașov. Update. Bancomat aruncat în aer. Ce a rămas din el. Hoții ar fi fugit cu toți banii 5

(foto Digi 24)

Pe trotuar au fost găsite bucăţi din bancomat şi niciun ban. Reprezentanţii băncii nu au anunţat ce sumă se afla în aparat.

Previous Story

Foto Brașov. Update. Bancomat aruncat în aer. Primele imagini. S-a aflat ce bancă. Locuitorii din zonă au fost treziți din somn de o explozie puternică

Next Story

Brașov. Update. Tânără dispărută. Sora ei spune că e posibil să fi urcat într-o dubă albă. „E căsătorită are 2 fetite …Nu putem decât spera ca a plecat cu cineva si ca sta undeva la căldură și nu e pe câmp rătăcită”