Brașov. Lucrări ilegale, din nou, pe Coasta Vacii din cartierul Şchei? Ce spune Poliția Locală

Last Updated on decembrie 6, 2018 Mai multe persoane au reclamat faptul că s-au reluat lucrările ilegale pe Coasta Vacii din cartierul Şchei. Au descoperit un excavator de mare tonaj destul de bine ascuns printre malurile de pământ săpat.

„Directorul executiv al Poliţiei Locale Braşov, Nicolae Aldea, a dat dispoziţie ca agenţii să facă o verificare la faţa locului, să ia declaraţii scrise de la locuitorii din zonă, pentru a se vedea dacă s-au mai făcut lucrări în zonă.
Brașov. Lucrări ilegale, din nou, pe Coasta Vacii din cartierul Şchei? Ce spune Poliția Locală 1

Declaraţiile vor fi comparate cu documentele şi pozele realizate în timp Poliţia Locală, pentru se vedea dacă au fost efectuate noi săpături. Acum nu putem spune cu certitudine dacă s-au făcut sau nu lucrări în zonă, pentru că suntem în faza în care se fac verificări în teren”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Anca Lăutaru, pentru RTT Brașov.

Anul trecut, Poliţia Locală a depus o plângere penală pentru efectuarea unor lucrări ilegale. Tot atunci, două utilaje care au ajuns pe un şantier ilegal, cu permise de liberă trecere obţinute pentru un alt proiect imobiliar autorizat au fost „blocate”. De atunci proprietarul vehiculelor este aşteptat la Primărie să solicite un permis de liberă trecere, pentru a putea ridica utilajele.

Previous Story

Brașovul este magic. Uiți de griji, de necazuri, chiar și de copii. Doi bucureşteni şi-au uitat copiii la un loc de joacă din Braşov. Când i-a sunat patronul, erau deja la Comarnic

Next Story

Brașov. Update. Primăria va vinde brazi de Crăciuni ieftini. Prețul și locațiile