Brașovul este magic. Uiți de griji, de necazuri, chiar și de copii. Doi bucureşteni şi-au uitat copiii la un loc de joacă din Braşov. Când i-a sunat patronul, erau deja la Comarnic

Last Updated on decembrie 6, 2018 Brașovul este magic în perioada sărbătorilor de iarnă. Uiți de griji, de necazuri, chiar și de copii. Doi bucureșteni și-au adus aminte de copii doar pe la Comarnic!

Patronul unui loc de joacă a povestit pentru bzb.ro cum o familie din Bucureşti şi-a lăsat copiii să se joace, a plecat la plimbare prin Braşov şi nu s-a mai întors. Cei de la locul de joacă i-au sunat pe părinţi care, speriaţi, au spus că deja sunt la Comarnic şi speră să nu închidă până ajung înapoi să-şi ia odraslele.

Brașovul este magic. Uiți de griji, de necazuri, chiar și de copii. Doi bucureşteni şi-au uitat copiii la un loc de joacă din Braşov. Când i-a sunat patronul, erau deja la Comarnic 1

Asta în contextul în care poliţiştii locali din Braşov au găsit un băieţel de 4 ani care se pierduse de părinţi în Piaţa Sfatului, după ce micuţul venise cu familia să admire strălucirea luminilor din bradul de Crăciun.

„Echipajul de poliţişti locali de la Biroul 1 – Centru, care era în misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona istorică a oraşului, a observat în Piaţa Sfatului, în mulţimea adunată seara, în jurul orei 21.00, un băieţel de 4 ani singur, nesupravegheat.

Copilul părea că se rătăcise de părinţi, astfel că oamenii legii s-au apropiat de el şi au încercat să afle de la el amănunte cu privire la situaţia lui. Poliţiştii locali au constatat că, într-adevăr, se pierduse de persoanele care l-au însoţit în oraş pentru a admira şi a se bucura împreună de luminiţele din Pomul de iarnă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Anca Lăutaru.

Poliţiştii au ajuns mai întâi la naşa băieţelului, care i-a anunţat pe părinţii care intraseră în panică şi care s-au bucurat enorm la vederea micuţului.

Previous Story

Brasov: Primăria a început de astăzi să dezafecteze cablurile de pe străzile Politehnicii și Postăvarului, iar acțiunea va continua și zilele următoare.

Next Story

Brașov. Lucrări ilegale, din nou, pe Coasta Vacii din cartierul Şchei? Ce spune Poliția Locală