(Last Updated On: December 6, 2018)

Brașovul este magic în perioada sărbătorilor de iarnă. Uiți de griji, de necazuri, chiar și de copii. Doi bucureșteni și-au adus aminte de copii doar pe la Comarnic!

Patronul unui loc de joacă a povestit pentru bzb.ro cum o familie din Bucureşti şi-a lăsat copiii să se joace, a plecat la plimbare prin Braşov şi nu s-a mai întors. Cei de la locul de joacă i-au sunat pe părinţi care, speriaţi, au spus că deja sunt la Comarnic şi speră să nu închidă până ajung înapoi să-şi ia odraslele.

Brașovul este magic. Uiți de griji, de necazuri, chiar și de copii. Doi bucureşteni şi-au uitat copiii la un loc de joacă din Braşov. Când i-a sunat patronul, erau deja la Comarnic 1

Asta în contextul în care poliţiştii locali din Braşov au găsit un băieţel de 4 ani care se pierduse de părinţi în Piaţa Sfatului, după ce micuţul venise cu familia să admire strălucirea luminilor din bradul de Crăciun.

„Echipajul de poliţişti locali de la Biroul 1 – Centru, care era în misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona istorică a oraşului, a observat în Piaţa Sfatului, în mulţimea adunată seara, în jurul orei 21.00, un băieţel de 4 ani singur, nesupravegheat.

Copilul părea că se rătăcise de părinţi, astfel că oamenii legii s-au apropiat de el şi au încercat să afle de la el amănunte cu privire la situaţia lui. Poliţiştii locali au constatat că, într-adevăr, se pierduse de persoanele care l-au însoţit în oraş pentru a admira şi a se bucura împreună de luminiţele din Pomul de iarnă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Anca Lăutaru.

Poliţiştii au ajuns mai întâi la naşa băieţelului, care i-a anunţat pe părinţii care intraseră în panică şi care s-au bucurat enorm la vederea micuţului.