Brașov. Update. Primăria va vinde brazi de Crăciuni ieftini. Prețul și locațiile

Last Updated on decembrie 6, 2018 Primăria Brașov a anunțat noi detalii privind comercializarea brazilor de Crăciun.

Serviciul Administrare Piețe va scoate la licitație, săptămâna viitoare, oocurile petnru vânzarea brazilor de Crăciun în piețele brașovene. Locurile disponibile sunt repartizate astfel: Piața Astra – 10 locuri, Piața Dacia – 10 locuri, piața Tractorul – 3 locuri, piața Bartolomeu – 2 locuri, piața Star – 6 locuri.

Brașov. Update. Primăria va vinde brazi de Crăciuni ieftini. Prețul și locațiile 1
Prețurile de pornire pentru licitații vor fi: Astra și Star – 9 lei/mp/zi, Dacia – 8 lei/mp/zi, Tractorul – 7 lei/mp/zi, Bartolomeu 6 lei lei/mp/zi.
Serviciul Public de Administrare Piete Brasov a considerat că locurile puse la dispoziție sunt suficiente, având în vedere că anul trecut, în piețele Star și Bartolomeu nu s-au ocupat toate locurile. În schimb, la Piața Dacia, anul trecut s-a licitat pentru doua locuri un preț cu 50% mai mare decât cel de pornire.
Perioada pentru vânzarea brazilor este între 15-24 decembrie.

Și Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt va scoate la vânzare brazi, în piețele din Brașov, după 15 decembrie. Aceștia vor proveni în principal din confiscări și vor costa 10, 30 sau 50 de lei. La fel ca în ultimii ani, Regia nu va anunța data exactă sau locul de vânzare, pentru a nu se crea cozi și busculadă.

Deși va fi prezentă în toate piețele agro-alimentare cu brazi, în diferite zile și la diferite ore, RPLP a renunțat să mai vândă și în Piața Sfatului.

Previous Story

Brașov. Lucrări ilegale, din nou, pe Coasta Vacii din cartierul Şchei? Ce spune Poliția Locală

Next Story

(Foto) Brașov. 26 de Troleibuze noi de la Solaris. Cum vor arăta. Primarul George Scripcaru. „Cele 26 de troleibuze vor lega centrul orașului cu cartierele Astra (linia 6), Răcădău (linia 31), Tractorul (linia 2), și Triaj (linia 1)”