Accident Brașov. Update. A murit! Pietonul spulberat pe trecere de o șoferiță a decedat la spital unde era în comă

Last Updated on decembrie 5, 2018 Update
Din păcate Bărbatul de 68 de ani spulberat marți seara de o șoferiță pe trecerea de pietoni a decedat. El a fost resuscitat și transportat, în stare de comă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov, dar nu a rezistat din cauza rănilor grave, anunță brasovtv.com. În aceste condiții, în cazul șoferiței care l-a lovit pe bărbat cu mașina, polițiștii vor schimba încadrarea juridică a faptei comise în ucidere din culpă.

Stire initiala
Accident teribil, din nou pe trecerea de pietoni. O șoferiță de 31 de ani a spulberat un bărbat de 68 de ani în timp ce traversa regulamentar strada.

Victima, de 68 de ani, a suferit răni grave şi este resuscitat chiar în aceste momente. Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Buzeşti şi Ecaterina Teodoroiu din Bartolomeu, informează Realitatea Brașov. Şoferiţa, în vârstă de 31 de ani, nu consumase alcool. Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Accident Brașov. Update. A murit! Pietonul spulberat pe trecere de o șoferiță a decedat la spital unde era în comă 1

Subcomisar Alina Ivan pentru brasovtv.com: „In jurul orelor 19,10 o femeie de 31 ani din Brasov care conducea un autoturism marca Skoda in municipiul Brasov, la intersectia strazii Buzesti cu strada E. Teodoroiu a surprins si accidentat un barbat in varsta de 68 ani care traversa strada pe marcajul pietonal.

In urma accidentului a rezultat vatamarea grava a pietonului, care, in acest moment, se afla in protocolul de resuscitare. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”.

Previous Story

Accident Brașov. Grav! Bătrân spulberat de o șoferiță pe trecerea de pietoni! Resuscitat de SMURD

Next Story

Brașov. De ce ursul nu a hibernat și a mers prin oraș, ajungând pe la Coresi? Explicațiile specialiștilor