(Last Updated On: December 4, 2018)

Accident teribil, din nou pe trecerea de pietoni. O șoferiță de 31 de ani a spulberat un bărbat de 68 de ani în timp ce traversa regulamentar strada.

Victima, de 68 de ani, a suferit răni grave şi este resuscitat chiar în aceste momente. Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Buzeşti şi Ecaterina Teodoroiu din Bartolomeu, informează Realitatea Brașov.  Şoferiţa, în vârstă de 31 de ani, nu consumase alcool. Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Accident Brașov. Grav! Bătrân spulberat de o șoferiță pe trecerea de pietoni! Resuscitat de SMURD 1

Subcomisar Alina Ivan pentru brasovtv.com:  „In jurul orelor 19,10 o femeie de 31 ani din Brasov care conducea un autoturism marca Skoda in municipiul Brasov, la intersectia strazii Buzesti cu strada E. Teodoroiu a surprins si accidentat un barbat in varsta de 68 ani care traversa strada pe marcajul pietonal.

In urma accidentului a rezultat vatamarea grava a pietonului, care, in acest moment, se afla in protocolul de resuscitare. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”.