(Foto/Video) 5 persoane rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit în interesecția dintre Calea Făgărașului și Șoseaua Cristianului.

(Last Updated On: November 28, 2018)

O ciocnire violentă a avut loc miercuri dimineață în interesecția dintre Calea Făgărașului și Șoseaua Cristianului. Din primele informații sunt 5 persoane rănite.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Razvan S. a postat o fotografie cu mesajul: „Accident in intersectie la Agrobarsa, si un echipaj smurd”

foto: Voicu Radu Vrt

Ruxanda Galut: In jurul orelor 10,00 un barbat in varsta de 70 ani care conducea un autoturism pe Calea Fagarasului din Brasov, dinspre strada Lunga catre comuna Cristian, la intersectie cu Soseaua Cristianului nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Mercedes, care se deplasa din sens opus. Din impact a rezultat vatamarea corporala a soferului auto Mercedes si a 4 persoane, pasageri in acest autoturism. Conducatorii auto nu au consumat bauturi alcoolice. Se va intocmi dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

foto: Eddy Alex Eddy

Vezi aici Video postat deBrasov TV pe youtube.com

:

Revenim cu detalii!