Brașov. Update. Cristy Balan: „VERIȘORUL meu A fost GĂSIT! Mulțumim echipei salvamontiști Poiana Brașov, Mulțumim secția de poliție Poiana Brașov, Mulțumim …”

Last Updated on noiembrie 28, 2018 Update.
Tânărul dat dispărut ieri de verișorul său a fost găsit teafăr astăzi. verișorul lasă să se înțeleagă faptul că a fost găsit în Poiana Brașov.

Cristy Balan: „VERIȘORUL meu Laurențiu Păduraru A fost GĂSIT Mulțumim echipei salvamontiști Poiana Brașov, Mulțumim secția de poliție Poiana Brașov, Mulțumim Pompieri Salvamont, și domnului comisar pe care îl păstrez în anonimat, Vă mulțumim tuturor pentru fiecare distribuire și fiecare griji în parte ❗”

Stire Initiala
Un brașovean a fost dat dispărut de ieri după-amiază. Anunțul a fost făcut de verișorul acestuia.

Cristy Balan: „El este VERIȘORUL MEU !!! Păduraru Laurențiu , este DISPĂRUT de marți de la ora 12:00 amiaza și nu știm nimic de el, ultima oară cănd a fost văzut ia spus fratelui său că pleacă la alergat și de atunci numai dăm de el, îmbrăcat într-o geacă verde, pantaloni verzi și papuci maro !!!

Brașov. Update. Cristy Balan: „VERIȘORUL meu A fost GĂSIT! Mulțumim echipei salvamontiști Poiana Brașov, Mulțumim secția de poliție Poiana Brașov, Mulțumim ...” 1

VĂ ROG FRUMOS DIN SUFLET DACĂ ÎL CUNOAȘTE-ȚI SAU ÎL VEDEȚI SĂ MĂ CONTACTAȚI ( distribuiți mai departe) Vă mulțumesc !!!”

Previous Story

(Foto/Video) 5 persoane rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit în interesecția dintre Calea Făgărașului și Șoseaua Cristianului.

Next Story

Brașov: Restricţii de circulaţie pentru 1 Decembrie – Ziua Naţională a României