Foto Brașov. Regina Maria dechide o policlincă nouă

Last Updated on noiembrie 28, 2018 Rețeaua de sănătate REGINA MARIA deschide miercuri, 28 noiembrie, o policlinică nouă în Centrul Civic din Brașov.

La inaugurare vor participa Olimpia Enache – COO Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Răzvan-Cristian Andreescu – Director al Campusului din Brașov al Rețelei de sănătate REGINA MARIA și Nicoleta Chichernea – Manager al Spitalului și Policlinicilor Brașov, care vor oferi detalii despre noul centru medical, echipe, dotări și specialități, dar și despre planurile de dezvoltare ale rețelei, prezentă pe piața din Brașov din 2011, timp în care a realizat investiții pentru extinderea și modernizarea policlinicilor proprii din oraș.
Foto Brașov. Regina Maria dechide o policlincă nouă 1

Foto Brașov. Regina Maria dechide o policlincă nouă 2

Pentru a continua acest trend de dezvoltare locală, se va inaugura și Policlinica Centrul Civic, o investiție de peste 600.000 de euro. Unitatea este localizată în proximitatea Campusului Medical Brașov și duce mai departe angajamentul de a susține calitatea actului medical la cele mai înalte standarde.

Numărul pacienților care au trecut pragul clinicilor REGINA MARIA din Brașov, pe parcursul celor 7 ani de activitate, depășește 240.000.
Foto Brașov. Regina Maria dechide o policlincă nouă 3

Foto Brașov. Regina Maria dechide o policlincă nouă 4

Foto Brașov. Regina Maria dechide o policlincă nouă 5

Pentru zona corporate, Regina Maria are în portofoliu 40.000 de abonamente medicale oferite angajaților din zonă.

Previous Story

Brașov. Ziua Națională alături de Junii Brașoveni. Programul complet din Piața Sfatului, Piața Unirii, Bulevardul Eroilor

Next Story

(Foto/Video) 5 persoane rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit în interesecția dintre Calea Făgărașului și Șoseaua Cristianului.