Foto Brașov. Maurer Villas, un nou tip de cartier de apartamente marca Maurer Imobiliare. „Construim o nouă comunitate în orașul Brașov, pentru că acesta este modul de dezvoltare al …”

Last Updated on noiembrie 6, 2018 Maurer Imobiliare dezvoltă un nou concept în Brașov, apartamente în imobile cu regim mic de înălțime, tip vilă.

Maurer Villas: „Construim o nouă comunitate în orașul Brașov, pentru că acesta este modul de dezvoltare al companiei Maurer Imobiliare.

Foto Brașov. Maurer Villas, un nou tip de cartier de apartamente marca Maurer Imobiliare. „Construim o nouă comunitate în orașul Brașov, pentru că acesta este modul de dezvoltare al ...” 1 Foto Brașov. Maurer Villas, un nou tip de cartier de apartamente marca Maurer Imobiliare. „Construim o nouă comunitate în orașul Brașov, pentru că acesta este modul de dezvoltare al ...” 2

Ne dorim ca sutele de familii care vor locui în ansamblul Maurer Villas să contribuie, alături de noi, la creionarea unui viitor mai bun, mai frumos și plin de speranță, pentru copiii noștri.

Întrucât dorințele clienților noștri reprezintă priorități pentru noi, Maurer Villas reprezintă transpunerea în realitate a cerințelor actuale.

Ne-am orientat, astfel, către structuri moderne de apartamente în imobile cu regim mic de înălțime pentru satisfacerea la maxim a nevoilor de liniște și intimitate resimțite de către clienții noștri.”

Garsoniere
Garsonierele sunt perfecte pentru tinerii la început de drum. La Maurer Villas vei găsi garsoniere luminoase și spațioase cu o calitate a materialelor și finisajelor.

Apartamente Studio
Am dezvoltat soluția optimă pentru cei ce doresc intimitatea și confortul unui apartament dar într-un spațiu mai mic. Găsește-ți confortul într-unul din studiourile noastre.

Foto Brașov. Maurer Villas, un nou tip de cartier de apartamente marca Maurer Imobiliare. „Construim o nouă comunitate în orașul Brașov, pentru că acesta este modul de dezvoltare al ...” 3 Foto Brașov. Maurer Villas, un nou tip de cartier de apartamente marca Maurer Imobiliare. „Construim o nouă comunitate în orașul Brașov, pentru că acesta este modul de dezvoltare al ...” 4

Apartamente 2 camere
Compartimentarea eficientă pune în valoare fiecare centimetru pătrat de spațiu din cadrul apartamentului cu două camere. Bucurați-vă de confort și utilitate în apartamentul visurilor tale.

Apartamente 3 camere
O familie cu copii va găsi aici liniștea și intimitatea de care au nevoie. Compartimentarea transformă acest tip de apartament în alegerea optimă pentru orice familie.

Previous Story

Accident Brașov. Femeie lovită pe trecerea de pietoni. „ Și băiețelul meu a venit acasă și mi a spus că era la mijlocul trecerii de pietoni și o mașină care venea cu viteza mare a oprit la milimetru de el In Racadau la…”

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu, despre felicitările de 21.000 de euro ale Gabrielei Firea: „„Tot 21.000 de euro! Atât ar costa achiziția unui pat de terapie intensivă și a dotărilor aferente: 1 monitor de funcții vitale, 3 injectomate, 1 infuzomat, o pompă de nutriție, 1 încălzitor pentru un pacient șocat, 1 troliu de resuscitare, 1 purificator și sterilizator de aer și o instalație de producere a apei sterile. Da, da! Ați înțeles bine! E vorba de…”