(Last Updated On: November 6, 2018)

Medicul Dan Grigorescu de la Spitalul Județean Brașov este nemulțumit că Primăria București cumpără de 21,000 de euro felicitări. De acești bani se putea cumpăra un pat de  terapie intensivă.

Pe Facebook, Grigorescu Dan a scris: „Tot 21.000 de euro! Atât ar costa achiziția unui pat de terapie intensivă și a dotărilor aferente: 1 monitor de funcții vitale, 3 injectomate, 1 infuzomat, o pompă de nutriție, 1 încălzitor pentru un pacient șocat, 1 troliu de resuscitare, 1 purificator și sterilizator de aer și o instalație de producere a apei sterile.

Brașov. Medicul Dan Grigorescu, despre felicitările de 21.000 de euro ale Gabrielei Firea: „„Tot 21.000 de euro! Atât ar costa achiziția unui pat de terapie intensivă și a dotărilor aferente: 1 monitor de funcții vitale, 3 injectomate, 1 infuzomat, o pompă de nutriție, 1 încălzitor pentru un pacient șocat, 1 troliu de resuscitare, 1 purificator și sterilizator de aer și o instalație de producere a apei sterile.  Da, da! Ați înțeles bine! E vorba de...” 1

Da, da! Ați înțeles bine! E vorba de dotarea aproape completă necesară susținerii unui ars grav aflat în perioada cea mai dificilă a evoluției bolii!

Mai vreți felicitări, doamna Firea?
Că mie mi-ar fi jenă!”