Brașov. Surpriză emoționantă pentru Roxana, fetița care și-a dorit doar “piure cu carne”

Last Updated on noiembrie 6, 2018 Roxana, fetița din Vaslui care a impresionat o țară întreagă cu povestea ei, a primit un cadou neașteptat: prima ei vacanță.

Ea a fost chemată, împreună cu familia, la munte de către câțiva dascăli din Moieciu de Jos, informează stirileprotv.ro.

Brașov. Surpriză emoționantă pentru Roxana, fetița care și-a dorit doar “piure cu carne” 1

A vizitat castelul Bran, a făcut drumeții și a vizitat parcul de dinozauri din Râșnov. Cum dorința ei era să mănânce piure cu carne, profesorii, ajutați de elevi și părinți, au dus-o la un restaurant, unde a fost răsfățată cu preparate gustoase, frumos aranjate în farfurie.

Roxana are patru frați, tatăl este bolnav și imobilizat la pat, iar mama are grijă de toți. Cei șapte trăiesc din ajutorul social și din alocații. Iar după ce a apărut într-un material difuzat de Știrile PROTV, mulți oameni le-au sărit în ajutor.

La finalul vacanței, copila a spus că a trăit pentru câteva zile în paradis.

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu, despre felicitările de 21.000 de euro ale Gabrielei Firea: „„Tot 21.000 de euro! Atât ar costa achiziția unui pat de terapie intensivă și a dotărilor aferente: 1 monitor de funcții vitale, 3 injectomate, 1 infuzomat, o pompă de nutriție, 1 încălzitor pentru un pacient șocat, 1 troliu de resuscitare, 1 purificator și sterilizator de aer și o instalație de producere a apei sterile. Da, da! Ați înțeles bine! E vorba de…”

Next Story

Brașov. Cum va arăta Hotelul Radisson Blu (5 stele), de lângă Parcul Central, în locul Palatului Telefoanelor