Brașov. Cum va arăta Hotelul Radisson Blu (5 stele), de lângă Parcul Central, în locul Palatului Telefoanelor

Last Updated on noiembrie 6, 2018 Primăria a aprobat construcția hotelului Radisson Blu în locul vechii clădiri a Palatului Telefoanelor, lângă Parcul Central. Va fi un hotel de 5 stele, afiliat la un operator internațional de prestigiu.

“Radisson Blu Brașov va fi primul hotel din orașul Brașov afiliat la un operator internațional de prestigiu, ceea ce va însemna un plus de vizibilitate pentru această destinație și o creștere a calității serviciilor hoteliere în piața de profil.

Brașov. Cum va arăta Hotelul Radisson Blu (5 stele), de lângă Parcul Central, în locul Palatului Telefoanelor 1

(foto bizbrasov.ro)

Ne dorim ca în această locație să aducem excelența în serviciile hoteliere de care toți brașovenii să fie mândri și, astfel, să sprijinim dezvoltarea pieței hoteliere locale și să contribuim la promovarea orașului Brașov”, a declarat Ramona Neamțu, reprezentanta grupului de investitori Tresor Com, potrivit DCnews.ro.

Hotelul Radisson BLU Braşov va fi situat în zona centrului istoric, pe strada Eroilor nr. 23, vis-à-vis de Parcul Central, în apropierea principalelor atracţii turistice ale oraşului şi a zonei de business. Hotelul va dispune de 105 camere, restaurante, spaţii de conferinţe, bar, centru SPA & fitness şi este prevăzut să fie inaugurat în prima parte a anului 2018.

Apariția unui hotel afiliat la un lanț internațional de prestigiu în Municipiul Braşov va contribui decisiv la atragerea de turişti străini, precum şi la promovarea oraşului şi, totodată, va reprezenta un centru de conferințe/evenimente corporate de anvergură, de care este nevoie pe zona de business.

Brașov. Cum va arăta Hotelul Radisson Blu (5 stele), de lângă Parcul Central, în locul Palatului Telefoanelor 2

(foto Hotelul Radisson Blu via  mytex.ro)

În municipiul Brașov nu există, în prezent, un hotel afiliat la un lanţ internaţional de prestigiu, ci doar o singură unitate hotelieră cu mai mult de 100 de camere. Acest aspect face ca destinaţia Braşov să nu poată găzdui evenimente corporate şi grupuri mari de turişti participanţi la circuitele culturale organizate prin intermediul agenţiilor de turism specializate în activitatea de incoming.

Previous Story

Brașov. Surpriză emoționantă pentru Roxana, fetița care și-a dorit doar “piure cu carne”

Next Story

(Video) Filmat și la Brașov. Porsche prezintă noul model Cayenne S