Accident Brașov. Femeie lovită pe trecerea de pietoni. „ Și băiețelul meu a venit acasă și mi a spus că era la mijlocul trecerii de pietoni și o mașină care venea cu viteza mare a oprit la milimetru de el In Racadau la…”

Last Updated on noiembrie 6, 2018 Un alt pieton a fost lovit pe trecere. O femeie a fost lovită luni seara pe trecerea de pietoni de pe Bdul Saturn, în zona Complexului Mare din cartierul Astra. În urma impactului, victima a suferit răni ușoare la cap, potrivit mytex.ro.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Marius Raul a postat o fotografie cu mesajul: „Persoana lovita pe trecerea de pietoni intersectia Uranus cu Saturn”
Accident Brașov. Femeie lovită pe trecerea de pietoni. „ Și băiețelul meu a venit acasă și mi a spus că era la mijlocul trecerii de pietoni și o mașină care venea cu viteza mare a oprit la milimetru de el In Racadau la...” 1

Jipa Elena Mihaela: Și băiețelul meu a venit acasă și mi a spus că era la mijlocul trecerii de pietoni și o mașină care venea cu viteza mare a oprit la milimetru de el
In Racadau la trecerea de la parcul trandafirilor

Cata Catalin: Sunt si pieton si sofer.. ca pieton ma uit in ambele sensuri chiar si pe strazile cu sens unic inainte de a traversa(chiar si pe strazile mai mari.. am vazut masina urcand pe Str. de Mijloc) si cand traversez ma uit spre masini aproape tot timpul in cazul in care prima, poate si a doua banda a oprit dar pe a 3-a banda inca nu e nimeni oprit si vine careva, am timp sa ma opresc eu pe mijlocul trecerii in caz ca e nevoie(si asta am patit-o.)

Ca sofer, imi e groaza de trecerile de pietoni din cauza a tot ceea ce se intampla zilnic, posibil sa ma prinda un moment de neatentie vreodata nu zic ca e vina pietonilor, dar in special imi e frica de oamenii care se arunca pe trecere din spatele masinilor parcate pana in gura trecerii de nu vezi nimic, mai ales pe timp de noapte.. sa nu mai zic de cei care traverseaza pe rosu dintr-o data si nu cand e pustiu pe strada sa nu incurce pe nimeni ci cand are sansa sa fie lovit de careva. Prefer 10 giratorii decat o trecere de genu.

Patrascu Maria Gratiela: Eu eram pe trecerea de pieteni in centrul civic si domnul/doamna cand m a vazut in loc sa micsoreze viteza, a accelerat. Gravida fiind am luat.o la fuga ca altfel acolo ramaneam.. sunt si unii soferi care fac intentionat rau, fara sa se gandeasca la urmari

Previous Story

Brașov. Urmează o Revoluție în traficul auto din cartiere. Sensuri unice. Bonus. Se construiește un nou drum spre Poiana Brașov

Next Story

Foto Brașov. Maurer Villas, un nou tip de cartier de apartamente marca Maurer Imobiliare. „Construim o nouă comunitate în orașul Brașov, pentru că acesta este modul de dezvoltare al …”