(Last Updated On: November 9, 2018)

Stadionul Tineretului ar putea beneficia de o nouă înfățișare. Acum are loc un concurs de proiecte arhitecturale.

Suporterii au posibilitatea de a vota cum ar putea arăta un eventual nou stadion din Braşov. Competiţia „Stadia Designers Cup”, ediţia a IV-a, este dedicată echipei SR Braşov şi Stadionului Tineretului, informează bzb.ro.

Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 1 Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 2

În concurs sunt 5 proiecte, concepute după un brief oferit de suporterii stegari, care iau în considerare locaţia stadionului şi normele UEFA. Proiectele pot fi văzute pe facebook.com/BrasovSR/ şi pot fi votate până pe 16 noiembrie, accesând link-ul http://mstadia.net/en/sdc4-final-eng/.

Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 3 Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 4 Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 5

Ultima ediţie a concursului Stadia Designers Cup a avut ca temă proiectarea unei noi arene Goodison Park, iar câştigătorul concursului de la Everton a fost un arhitect român. Prin urmare, pentru ediţia de anul acesta, au avut de ales un stadion şi un proiect îndrăzneţ, iar cel final a fost al echipei suporteri stegari SR Braşov.

SR Brașov: „Să visăm e gratis, aşa că iată cum au reimaginat cinci arhitecţi Stadionul Silviu Ploeşteanu în cadrul celei de-a patra ediții a concursului internațional Stadia Designers Cup.

__

Poate vreodată o să jucăm pe un astfel de stadion. Până atunci, e musai să avem o echipă. Devino membru cotizant al clubului pe patreon.com/srbrasov, #SteagulRenaște prin noi!”

Care model îți place?