Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului

Last Updated on noiembrie 9, 2018 Stadionul Tineretului ar putea beneficia de o nouă înfățișare. Acum are loc un concurs de proiecte arhitecturale.

Suporterii au posibilitatea de a vota cum ar putea arăta un eventual nou stadion din Braşov. Competiţia „Stadia Designers Cup”, ediţia a IV-a, este dedicată echipei SR Braşov şi Stadionului Tineretului, informează bzb.ro.

Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 1 Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 2

În concurs sunt 5 proiecte, concepute după un brief oferit de suporterii stegari, care iau în considerare locaţia stadionului şi normele UEFA. Proiectele pot fi văzute pe facebook.com/BrasovSR/ şi pot fi votate până pe 16 noiembrie, accesând link-ul http://mstadia.net/en/sdc4-final-eng/.

Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 3 Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 4 Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului 5

Ultima ediţie a concursului Stadia Designers Cup a avut ca temă proiectarea unei noi arene Goodison Park, iar câştigătorul concursului de la Everton a fost un arhitect român. Prin urmare, pentru ediţia de anul acesta, au avut de ales un stadion şi un proiect îndrăzneţ, iar cel final a fost al echipei suporteri stegari SR Braşov.

SR Brașov: „Să visăm e gratis, aşa că iată cum au reimaginat cinci arhitecţi Stadionul Silviu Ploeşteanu în cadrul celei de-a patra ediții a concursului internațional Stadia Designers Cup.

__

Poate vreodată o să jucăm pe un astfel de stadion. Până atunci, e musai să avem o echipă. Devino membru cotizant al clubului pe patreon.com/srbrasov, #SteagulRenaște prin noi!”

Care model îți place?

Previous Story

De ce pute în Brașov. Senatorul Allen Coliban: „Despre cum am fost gazați în tăcere timp de 10 ani de zile. Și despre cum spunem “Stop!”. Joi seară am participat la dezbaterea organizată de …”

Next Story

Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice …”