(Last Updated On: November 9, 2018)

Președintele Consiliului Județean Brașov laudă implicarea Habitat for Humanity România și Engie România pentru reabilitarea Hospice Casa Speranței Brașov.

Adrian Ioan Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice Casa Speranței Brașov reușește să dea o speranță la viață celor mai suferinzi dintre semenii noștri.

Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice ...” 1 Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice ...” 2

Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice ...” 3 Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice ...” 4

Acum, prin implicarea societății civile și a mediului de afaceri în acest proiect, pacienții cu boli incurabile au la dispoziție condiții la standarde europene. Orice sprijin pentru Hospice este binevenit! Este o mână de ajutor în lupta cu durerea și cu suferința grea pe care atâția oameni dragi o duc în fiecare zi!”