Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice …”

Last Updated on noiembrie 9, 2018 Președintele Consiliului Județean Brașov laudă implicarea Habitat for Humanity România și Engie România pentru reabilitarea Hospice Casa Speranței Brașov.

Adrian Ioan Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice Casa Speranței Brașov reușește să dea o speranță la viață celor mai suferinzi dintre semenii noștri.

Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice ...” 1 Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice ...” 2

Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice ...” 3 Foto Brașov. Adrian Veştea: „Un gest impresionant al reprezentanților Habitat for Humanity România și Engie România pentru Centrul Hospice Casa Speranței Brașov: sediul Hospice a fost reabilitat și eficientizat energetic, printr-o investiție în valoare de 200.000 de euro. De 26 de ani, Hospice ...” 4

Acum, prin implicarea societății civile și a mediului de afaceri în acest proiect, pacienții cu boli incurabile au la dispoziție condiții la standarde europene. Orice sprijin pentru Hospice este binevenit! Este o mână de ajutor în lupta cu durerea și cu suferința grea pe care atâția oameni dragi o duc în fiecare zi!”

Previous Story

Foto Brașov. Care îți place? Concurs internaţional de proiectare pentru Stadionul Tineretului

Next Story

Brașov: Brăţară cu buton de urgenţă pentru bătrânii singuri