Brașov. Mecanic de locomotivă devenit erou. Ce a făcut când 2 urși au apărut în fața trenului

Last Updated on noiembrie 16, 2018 Un mecanic de locomotivă a devenit un adevărat erou după ce a reușit să evite coliziunea trenului cu doi urşi, intraţi în tunelul de cale ferată de pe ruta Brașov-Sibiu.

Cei doi urşi au apărut în fața trenului la intrarea în tunelul de la Brădet, în judeţul Sibiu. Din fericire, mecanicul de pe locomotivă i-a observat din timp şi a redus viteză până la 15 km/h, informează stirileprotv.ro.

Brașov. Mecanic de locomotivă devenit erou. Ce a făcut când 2 urși au apărut în fața trenului 1

“Dacă îi loveam poate rupeam tuburile de aer. Am zis că evităm şi îi lăsăm, stăm un pic mai încet şi îi lăsăm să se ducă”, povestește Adrian Giurgiu, mecanic de locomotivă.

Mecanicul susţine că nu este prima dată când animalele ajung pe șine şi că pericolul este uriaş. Deşi cei responsabili cunosc situaţia, nimeni nu a luat până acum măsuri.

“Să fie un gard. În nici un caz liberă trecere pe lângă calea ferată. I-am scos din calea ferată, dar i-am împins către şosea”, spune mecanicul.

Animalele sălbatice au ajuns un pericol şi pentru şoferi. Acum două săptămâni, tot în Sibiu, trei urşi au fost loviţi de maşini pe autostradă şi un drum naţional.

Previous Story

Brașov: RATBV ar putea reintroduce autobuze pentru programul de noapte. Propunerea unui consilier local

Next Story

Senatorul Allen Coliban: „Despre duhoarea din Brașov. Mituri și certitudini. În Brașov pute. Un lucru cunoscut până nu demult doar de locuitorii câtorva cartiere (îndeosebi Triaj, Craiter și Bartolomeu), a ajuns zilele acestea să fie resimțit de majoritatea brașovenilor. În Brașov nu pute de azi, de ieri, ci de ani buni. Calcul simplu…”