Brașov. Altar în clasă pentru tânărul jucător de polo Bogdan Barbu, găsit împușcat în cap

Last Updated on noiembrie 8, 2018 Un sportiv de la Corona Brașov, secția polo, a fost găsit miercuri seara împușcat în cap cu o armă de vânătoare.

Colegii săi povestesc cu amărăciune că Bogdan era sufletul echipei, întotdeauna vesel şi cu moralul ridicat, iar ei nu ştiu ca băiatul să fi avut vreo problemă atât de gravă încât să-şi ia viaţa, informează Observator Tv.

Brașov. Altar în clasă pentru tânărul jucător de polo Bogdan Barbu, găsit împușcat în cap 1

Antrenorul de polo al lui Bogdan Barbu este şi el şocat de eveniment şi mărturiseşte că tânărul nu avea probleme, din câte ştie, mai mult, nu ţine minte nici măcar să-l fi văzut supărat.

Bogdan Barbu provine dintr-o familie înstărită, tatăl său fiind patronul unei firme de transport din Braşov. El mai are o soră. Tatăl său este şi vânător autorizat, de aceea avea arma în casă.

Totuşi, cabinetul cu arme era încuiat de tatăl său de fiecare dată, iar cheia nu era lăsată niciodată la îndemâna copiilor.

La şcoală, colegii plâng fără încetare şi au făcut altar din locul ocupat de Bogdan Barbu. Fotografii, flori şi lumânări sunt acum pe banca lui Bogdan. Nimeni nu poate să-şi explice cum şi de ce s-a întâmplat grozăvia, deoarece nu existau motive pentru un asemenea gest, spun colegii săi.

Profesorii lui Bogdan Barbu spun şi ei că nu înţeleg motivul pentru care Bogdan Barbu a făcut un asemenea gest şi invocă un posibil accident.

Bunicul băiatului povesteşte şi el şocat că totul s-a întâmplat în casă. Bogdan este posibil să-l fi urmărit pe tatăl său unde pune cheia, s-ar fi dus direct la seif, ar fi scos arma şi apoi a avut loc tragedia.

Autorităţile încearcă în acest moment să identifice cauzele care au dus la acest eveniment.

Reamintim că Bogdan Barbu, un adolescent de 17 ani din Braşov, a fost găsit mort, cu plagă împușcată la cap, în cartierul Stupini din Brașov.

Echipa operativă care s-a deplasat la fata locului pentru a demara cercetarile specifice in astfel de situatii a confirmat ca tanarul de 17 ani a decedat in urma unei plagi prin impuscare in zona capului. Persoana decedata a fost transportata la Serviciul Judetean de Medicina Legala Brasov in vederea efectuarii necropsiei. S-a deschis o ancheta pt stabilirea circumstantelor producerii evenimentului.

Previous Story

15 ani. Brașovul izolat, fără aeroport sau autostradă, a convins Airbus să semneze un contract cu IAR Ghimbav pentru elicopterul H215M

Next Story

Brașov. Update. De ce s-ar fi împușcat tânărul de 17 ani