Aeroportul Brașov, din nou probleme, din nou la instituțiile de la București. Adrian Veștea: „Vreau să mă plâng de modul în care se validează de către ANAP proiectele care sunt în așteptare pe SEAP. Unele nici nu sunt repartizate. De exemplu, avem un proiect, mă refer la …”

Last Updated on noiembrie 25, 2018 Din nou probleme la Aeroportul Brașov, din nou la instituțiile de la București. Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, acuză ANAP că întârzie validarea licitațiilor postate pe SEAP.

Adrian Veștea, citat de mytex.ro: „Vreau să mă plâng de modul în care se validează de către ANAP proiectele care sunt în așteptare pe SEAP. Unele nici nu sunt repartizate.

De exemplu, avem un proiect, mă refer la terminalul Aeroportului de la Brașov, depus de trei săptămâni… Probabil nu este foarte mult, pentru că avem și alte proiecte, care nu au fost validate de patru luni.

Aeroportul Brașov, din nou probleme, din nou la instituțiile de la București. Adrian Veștea: „Vreau să mă plâng de modul în care se validează de către ANAP proiectele care sunt în așteptare pe SEAP. Unele nici nu sunt repartizate. De exemplu, avem un proiect, mă refer la ...” 1

Mai vorbim despre un proiect de drumuri, de la Victoria la Viștișoara, proiect depus pe data de 31 iulie. Ni s-a spus să mai avem răbdare și să mai așteptăm. Sper că vom depăși toate aceste lucruri, fiindcă vreau să ne încadrăm în timp și vreau să fiu om de cuvânt. Dar dacă nu depășim etapele acestea birocratice și o să stăm în așteptare până validăm astfel de proiecte, înseamnă că nu reușim să ne încadrăm în termen. Aceasta este problema și este un semnal de alarmă pe care vreau să-l trag”.

Veștea a adăugat că speră să fie găsite soluții mult mai rapide de validare a proiectelor de achiziții, pentru că actuala procedură nu este deloc simplă: „Trebuie perioada de clarificări, de deschidere a ofertelor, de evaluare, de desemnarea câștigătorilor, de eventualele contestații și astfel stăm ani de zile cu proiectele până se implementează. Până la urmă, de asta și suntem codași la atragerea de fonduri europene, nu din cauza faptului că nu am semnat proiecte, ci pentru că nu reușim să le implementăm din cauza procedurilor birocratice”.

Previous Story

Brașov. Ultimele asfaltări pe drumul spre Castelul Bran, anul acesta. Se va elimina si ultimul semafor de pe tronsonul Rasnov – Bran.

Next Story

Accident Brașov. Fată de 17 ani rănită, ciocnire în intersecție