Accident Brașov. Fată de 17 ani rănită, ciocnire în intersecție

Last Updated on noiembrie 26, 2018 O cicnire violentă a avut loc duminică seara la intersecția străzilor Axente Baciu și 1 Decembrie 1918.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Alejandro V. a postat o fotografie cu mesajul: „Accident str 1 Decembrie Brașov”
Accident Brașov. Fată de 17 ani rănită, ciocnire în intersecție 1

Ruxanda Galut: In jurul orelor 17.30 un tanar in varsta de 25 ani care conducea un autoturism pe strada Axente Baciu din municipiul Brasov, la intersectia cu strada 1 Decembrie 1918 nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un barbat de 40 ani, care circula regulamentar dinspre strada Ioan Socec.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a unei minore de 17 ani, pasager in autoturismul care circula regulamentar. Aceasta a fost transportata la Spitalul Clinic de Copii Brasov pentru acordare de ingrijiri medicale. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”.

Previous Story

Aeroportul Brașov, din nou probleme, din nou la instituțiile de la București. Adrian Veștea: „Vreau să mă plâng de modul în care se validează de către ANAP proiectele care sunt în așteptare pe SEAP. Unele nici nu sunt repartizate. De exemplu, avem un proiect, mă refer la …”

Next Story

Brașov, miroase urât, din nou. „La Coresi miroase groaznic a groapă de gunoi. Toți oamenii își pun mâinile la gură și nas și se schimonosesc scîrbiți…. putoarea care nu se vede dar produce cancer oamenilor sănătoși”