Brașov, miroase urât, din nou. „La Coresi miroase groaznic a groapă de gunoi. Toți oamenii își pun mâinile la gură și nas și se schimonosesc scîrbiți…. putoarea care nu se vede dar produce cancer oamenilor sănătoși”

Last Updated on noiembrie 26, 2018 Probleme mari, din nou, cu mirosurile în Brașov. Pute rău la Coresi, Craiter, mirosurile au ajuns și în Răcădău.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat! George B. a scris: „La Coresi miroase groaznic a groapă de gunoi. Toți oamenii își pun mâinile la gură și nas și se schimonosesc scîrbiți. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov nu spune nimic. Primarul, la fel. Lipsa totala de informații in spatiul public înseamnă #Musamalizare #VremAltPrimar #Demisia !

Indiferent de unde miroase(deși e hidrogen sulfurat) , suntem “tratati” sub orice critică. Lipsa de informare a unui orizont oficial de rezolvare, lipsa de asumare a responsabilității: cineva trebuie sa plateasca aceste rele tratamente la care suntem supuși.
Brașov, miroase urât, din nou. „La Coresi miroase groaznic a groapă de gunoi. Toți oamenii își pun mâinile la gură și nas și se schimonosesc scîrbiți.... putoarea care nu se vede dar produce cancer oamenilor sănătoși” 1

Foto : putoarea care nu se vede dar produce cancer oamenilor sănătoși”.
Adina P.: Azi am aflat că inclusiv în Racadau, chiar lângă pădure…a ajuns duhoarea. Părinții mei de exemplu nu știau de ce miroase așa urat (ei locuiesc in Racadau) și nu au acceptat nici ideea că e de la groapa de gunoi.
Mihai S.: Vom organiza un protest la Primarie si la portile Fineco televizat.

Liliana D.: Majoritatea oamenilor din Brașov se întreabă a ce miroase! Am auzit chiar ca de la Bod ar mirosi! În nici un caz nu se gândesc ca mirosul înțepător este de la groapa de gunoi.

Raluca D.: Oare chiar este de la groapa de gunoi? Eu nu stiu ce sa mai cred…
Oricum, mirosea azi chiar IN Coresi. Inauntru!!

Nelu Corbu:mergeti pe fundatura Harmanului dupa triajul CFR ,pana in capatul strazii si veti da de muntele de gunoi, abia atunci veti fi ferm convins ca de acolo pute, nu ai cum să nu sesizezi.

Cristian F.: Hidrogen sulfurat si metan. De 3-4 ani se descarca in atmosfera Brasovului . Ne otraveau dar nu se simteau. Acum sunt trei celule de depozitare care emit gaze. Acum ne otravesc si put. Rezolvarea in 2-3 ani zice primaria…

Irina Banu: Pute maxim la Liziera
Alina L.: Si in craiter

Roxana C: In aceasta seara, in serile trecute… Si in Sanpetru miroase ingrozitor! Offff! Cand respiram aer curat? Si asa e poluare destula?!

Previous Story

Accident Brașov. Fată de 17 ani rănită, ciocnire în intersecție

Next Story

(Foto/Video) Marșul Marii Uniri a ajuns la Brașov. Peste 100 de persoane reconstituie simbolic, în căruțe, traseul de acum 100 de ani al românilor din Covasna spre Alba Iulia