Brașov. Ultimele asfaltări pe drumul spre Castelul Bran, anul acesta. Se va elimina si ultimul semafor de pe tronsonul Rasnov – Bran.

Last Updated on noiembrie 24, 2018 Brașovul este renumit pentru zonele sale turistice dar drumul spre ele este catastrofal. Autoritățile se chinuie să asfalteze un banal drum pe două benzi, cel spre Castelul Bran.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov: „A inceput asfaltarea ultimei portiuni de drum aflata in reparatii pe DN73 , in orasul Rasnov. Astfel se va elimina si ultimul semafor de pe tronsonul Rasnov – Bran.

Brașov. Ultimele asfaltări pe drumul spre Castelul Bran, anul acesta. Se va elimina si ultimul semafor de pe tronsonul Rasnov - Bran. 1

Mentionam ca lucrarile au un caracter provizoriu iar santierul urmeaza sa fie redeschis la primavara.
Cu toate ca pe perioda iernii nu se va mai lucra, o parte din restrictiile de viteza raman valabile asa ii rugam pe cei care tranziteaza zona sa dea dovada de prudenta”.

Previous Story

Brașov. Premieră în cardiologia românească. Cel mai performant dispozitiv de resincronizare cardiacă din lume, implantat la un bărbat de 62 de ani

Next Story

Aeroportul Brașov, din nou probleme, din nou la instituțiile de la București. Adrian Veștea: „Vreau să mă plâng de modul în care se validează de către ANAP proiectele care sunt în așteptare pe SEAP. Unele nici nu sunt repartizate. De exemplu, avem un proiect, mă refer la …”