Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov… Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut…”

Last Updated on octombrie 19, 2018 Brașovul are în strategie înlocuirea pădurilor cu blocuri. O fi bine, o fi rău?

Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov, în dreptul cartierului Green Park Villas.

Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov... Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut...” 1 Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov... Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut...” 2 Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov... Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut...” 3

Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut loc pentru „imobiliare” (fie hotel sau pensiune în plină pădure, cu ieșire la un drum forestier modernizat pe bani europeni, numai asfaltul nu s-a pus)?

Se taie într-adevăr „autorizat”? Primăria Brașov are vreun interes să desființeze un „plămân” natural (cum e numită pădurea) pentru concetățenii săi din Dârste-Noua? Ministerul Mediului are habar de jaful „legal” practicat aici?

Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov... Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut...” 4 Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov... Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut...” 5 Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov... Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut...” 6 Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov... Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut...” 7

Și unde sunt ecologiștii revoltați brașoveni?”

Previous Story

Foto Brașov: Petre Ogrutan: „ Mai multe cunostinte mi-au povestit ca sunt ingroziti de cele 2 sensuri giratorii de la Gemenii. Cand ajungi in apropierea lor te intrebi oare in ce directie vrei sa mergi. Dar ce-i al lor e al lor, sunt tare frumoase”

Next Story

Brașov. Concert Carla’s Dreams la Lux Divina