Foto Brașov: Petre Ogrutan: „ Mai multe cunostinte mi-au povestit ca sunt ingroziti de cele 2 sensuri giratorii de la Gemenii. Cand ajungi in apropierea lor te intrebi oare in ce directie vrei sa mergi. Dar ce-i al lor e al lor, sunt tare frumoase”

Last Updated on octombrie 19, 2018 Brașovul a fost primul oraș din România care a implementat masiv sensurile giratorii pentru fluidizarea traficului. Primăria mai construiește încă 3 sensuri, chiar dacă unii șoferi sunt efectiv speriați de ele.

Petre Ogrutan: „ Mai multe cunostinte mi-au povestit ca sunt ingroziti de cele 2 sensuri giratorii de la Gemenii. Cand ajungi in apropierea lor te intrebi oare in ce directie vrei sa mergi. Dar ce-i al lor e al lor, sunt tare frumoase”.

Foto Brașov: Petre Ogrutan: „ Mai multe cunostinte mi-au povestit ca sunt ingroziti de cele 2 sensuri giratorii de la Gemenii. Cand ajungi in apropierea lor te intrebi oare in ce directie vrei sa mergi. Dar ce-i al lor e al lor, sunt tare frumoase” 1

 

Maria TurcuESTE SUPERBBBBB!!! 👍👍👍
În rest sunt multe de comentat.. 😊😊😉😉😉
Eu va trimit o poza făcută invers( din balconul meu) 😆😆😆😆
Foto Brașov: Petre Ogrutan: „ Mai multe cunostinte mi-au povestit ca sunt ingroziti de cele 2 sensuri giratorii de la Gemenii. Cand ajungi in apropierea lor te intrebi oare in ce directie vrei sa mergi. Dar ce-i al lor e al lor, sunt tare frumoase” 2
TOATE BUNE TUTUROR!

Potrivit brasovmetropolitan.ro, Comisia de Circulație a Primăriei a aprobat cele 3 sensuri giratorii  în următoarele zone:
– la intersecția străzilor Carpaților – Zorilor, acolo s-a făcut deja deja lărgirea intersecției.

Foto Brașov: Petre Ogrutan: „ Mai multe cunostinte mi-au povestit ca sunt ingroziti de cele 2 sensuri giratorii de la Gemenii. Cand ajungi in apropierea lor te intrebi oare in ce directie vrei sa mergi. Dar ce-i al lor e al lor, sunt tare frumoase” 3

– Poiana de Jos, pentru a asigura accesul la parcarea multietajată. Acolo este deja amenajat un sens giratoriu provizoriu. Proiectul prevede și amenajarea de scuaruri, dar și rigole pentru scurgerea apelor pluviale. De asemenea, se va realiza un trotuar dinspre Poiana Brașov.

– la intersecția străzilor Brazilor – Prunului (din cartierul Noua)

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal în Stupini, unul a căzut de pe pod

Next Story

Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov… Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut…”