Brașov. Concert Carla’s Dreams la Lux Divina

Last Updated on octombrie 20, 2018 Carla’s Dreams pornește în luna noiembrie într-un nou turneu național. Va concerta la Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca și Iași.

După show-ul ”Monomaniac” de la Arenele Romane, în cadrul căruia a prezentat publicului cele mai recente lansări, Carla’s Dreams pregătește noi experiențe de neuitat pentru fanii trupei.

Brașov. Concert Carla's Dreams la Lux Divina 1

Începând cu luna noiembrie, formația va pleca într-un turneu național. Conceptul show-urilor va fi diferit de cel prezentat în luna mai la Arene, spectacolele urmând să aducă în fața publicului toate elementele ce au făcut ca proiectul Carla’s Dreams să ajungă să fie atât de iubit în țară, cât și peste hotare, potrivit infomusic.ro.

Primul turneu național Carla’s Dreams va include 7 orașe, biletele pentru aceste concerte fiind deja puse în vânzare la prețuri cuprinse între 60 de lei și 150 de lei.

Carla’s Dreams la Lux Divina
Data: luni, 17 decembrie 2018
Ora de incepere: 20:00
Locatie: Lux Divina, Brașov 117378
Organizator: Global Events

Previous Story

Foto Brașov.  Liviu Stoiciu: „Din 1 octombrie, zi de zi, e măcelărită pădurea la baza munților Piatra Mare-Postăvaru, intrarea din strada Cireșului din Brașov… Pe o mare suprafață (un hectar?) a fost totul pus la pământ, copaci sănătoși, de esență tare — cumva s-a făcut…”

Next Story

(Video) Cristina Anghel: „Trenul Regio, al CFR SA, Sf Gheorghe -Brasov, Un focar de infecție, miros insuportabil de wc si pipi de şoarece, un şoarece viu care ronțãie din banchete, geam spart… Am cãlãtorit 50 minute in picioare, cu ochii dupã şoarece si grijã mare sã nu…”