Corona Brașov, întâlnire cu suporterii. „Va asteptam in fata Salii Sporturilor. Daca veniti si imbracati in galben…ar fi minunat. Nu de alta, dar la finalul antrenamentului …”

Last Updated on octombrie 15, 2018 Echipa de handbal feminin, Corona, îi cheamă pe brașoveni la o întâlnire, marți, 16 octombrie.

„Oameni dragi noua, ia sa vedem, voi stiti ce o sa facem noi in dupa amiaza zilei de MARTI, 16 OCTOMBRIE 2018? 💛💙

Corona Brașov, întâlnire cu suporterii. „Va asteptam in fata Salii Sporturilor. Daca veniti si imbracati in galben…ar fi minunat. Nu de alta, dar la finalul antrenamentului ...” 1

Avem antrenament de la ora 17.30 pana la ora 19.30. Daaaar…nu este o zi obisnuita. Pentru ca…de la ora 19.00, va invitam sa ne fiti alaturi, iar la finalul antrenamentului ne vedem cu voi, facem poze, ne cunoastem mai bine şi povestim despre cate ne dorim sa realizam IMPREUNA!

Va asteptam la ora 19.00 in fata Salii Sporturilor. Daca veniti si imbracati in galben…ar fi minunat. Nu de alta, dar la finalul antrenamentului, cand echipa ni se va alatura….vom face si pooooze. Va asteptam cu drag si dor. Ca parca a trecut o vesnicie de la ultimul meci ACASA. 😍”, anunță reprezentanții echipei.

Previous Story

Brașov. Marea deschidere Inglot Brasov, la mall-ul Coresi

Next Story

Accident Brașov. Grav! Tânără spulberată lângă Piața Sfatului, în fața sediului PSD. Ce spun martorii