Brașov. Marea deschidere Inglot Brasov, la mall-ul Coresi

Last Updated on octombrie 15, 2018 INGLOT vă invită pe 8 noiembrie, de la ora 18.30,  la deschiderea noului magazin Inglot Cosmetics din Brașov.

„Începând cu data de 8 Noiembrie 2018, porțile îți vor fi deschise cãtre universul colorat #INGLOT.
Te așteptăm să sărbătorim lansarea în Coresi Shopping Resort din Brașov.
Brașov. Marea deschidere Inglot Brasov, la mall-ul Coresi 1

Compania se distinge prin paleta foarte variată de culori vibrante – de care te vei îndrăgosti – și prin conceptul unic pe care il oferă clienților săi.

Cunoaște, testează, fă cunoștință cu produsele marca Inglot și bucură-te de mult râvnita colecție #JLOxINGLOT, acum și în orașul tău.

Oferte și surprize te așteaptă la standul nostru”, anunță aceștia.

Concernul internațional de produse cosmetice a fost înființat în urmă cu peste 30 de ani si este prezent în peste 750 de magazine din toata lumea. INGLOT este cu precadere specializat pe fabricarea de produse cosmetice profesionale, de înalta calitate, la preturi competitive. In procesul de fabricare se pune accentul pe utilizarea celor mai bune ingrediente si a unor materii prime atent selecționate. Nu este permisa testarea pe animale.

Previous Story

Brașov. Autobuze RATBV la Ghimbav. Pe ce traseu vor circula

Next Story

Corona Brașov, întâlnire cu suporterii. „Va asteptam in fata Salii Sporturilor. Daca veniti si imbracati in galben…ar fi minunat. Nu de alta, dar la finalul antrenamentului …”