Accident Brașov. Grav! Tânără spulberată lângă Piața Sfatului, în fața sediului PSD. Ce spun martorii

(Last Updated On: October 15, 2018)

O tânără a fost spulberată astăzi aproape de Piața Sfatului, în fața sediului PSD. Este consilieră a senatorului Marius Dunca, fost minstru al Sporturilor.

Martorii spun că însuşi senatorul a fost martor la accident. Se pare că oprise maşina în loc nepermis şi, cel mai probabil, o aştepta pe consiliera lui, care a traversat strada în fugă. Femeia este acum în stare gravă la spital.

Accidentul s-a petrecut chiar în fața sediului PSD Braşov, într-un loc unde oprirea este interzisă. Martorii spun că maşina senatorului Marius Dunca staţiona pe prima bandă, cu avariile pornite. Consiliera politicianului a ieşit din sediul partidului şi a încercat să traverseze fără să ţină seama că nu se afla pe zebră. Un şofer a izbit-o în plin, informează Stirile Pro Tv.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Cosmin Predoiu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident pe Baritiu.Victima destul de grav rănită. Auto implicat B128 CHX. TRECERE PE LA LOC NEPERMIS!”

Șofer: “Era o maşină staţionată şi eu dup-aia, în ultima secundă am văzut-o, n-am apucat să frânez. Mi-a alergat în faţa maşinii. Eu am frânat cât am putut de repede şi de mult dar n-am putut s-o evit.

Martor: “Era o maşină care era aicea staţionată, nu ştiu dacă o aştepta sau nu. ştiu că a traversat strada şi a lovit-o, şi eu i-am acordat primul ajutor premedical. Din păcate era inconştientă, am încercat să stabilizez până a venit SMURDUL.”

Localncii spun că zona este una intens circulată şi mulţi şoferi apasă exagerat acceleraţia. Nenumăraţi pietoni traversează prin loc nepermis, deşi sunt două zebre în zonă.

Martor: ″Și şoferii sunt vinovaţi dar şi pietonii. pentru că nu poţi să treci pe unde vrei tu, cum vrei tu.”
Reporter: ″Şi sunt trecer de pietoni în zonă?”

Reporter: “Sunt, una 20 metri mai jos şi alta la două sute de metri. Adică ar avea pe unde să treacă.”
Poliţiştii i-au deschis şoferului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şi senatorul ar putea să fie sancţionat dacă se va dovedi că a staţionat în loc nepermis.