Accident Brașov. Grav! Tânără spulberată lângă Piața Sfatului, în fața sediului PSD. Ce spun martorii

Last Updated on octombrie 15, 2018 O tânără a fost spulberată astăzi aproape de Piața Sfatului, în fața sediului PSD. Este consilieră a senatorului Marius Dunca, fost minstru al Sporturilor.

Martorii spun că însuşi senatorul a fost martor la accident. Se pare că oprise maşina în loc nepermis şi, cel mai probabil, o aştepta pe consiliera lui, care a traversat strada în fugă. Femeia este acum în stare gravă la spital.

Accidentul s-a petrecut chiar în fața sediului PSD Braşov, într-un loc unde oprirea este interzisă. Martorii spun că maşina senatorului Marius Dunca staţiona pe prima bandă, cu avariile pornite. Consiliera politicianului a ieşit din sediul partidului şi a încercat să traverseze fără să ţină seama că nu se afla pe zebră. Un şofer a izbit-o în plin, informează Stirile Pro Tv.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Cosmin Predoiu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident pe Baritiu.Victima destul de grav rănită. Auto implicat B128 CHX. TRECERE PE LA LOC NEPERMIS!”

Accident Brașov. Grav! Tânără spulberată lângă Piața Sfatului, în fața sediului PSD. Ce spun martorii 1

Șofer: “Era o maşină staţionată şi eu dup-aia, în ultima secundă am văzut-o, n-am apucat să frânez. Mi-a alergat în faţa maşinii. Eu am frânat cât am putut de repede şi de mult dar n-am putut s-o evit.

Martor: “Era o maşină care era aicea staţionată, nu ştiu dacă o aştepta sau nu. ştiu că a traversat strada şi a lovit-o, şi eu i-am acordat primul ajutor premedical. Din păcate era inconştientă, am încercat să stabilizez până a venit SMURDUL.”

Localncii spun că zona este una intens circulată şi mulţi şoferi apasă exagerat acceleraţia. Nenumăraţi pietoni traversează prin loc nepermis, deşi sunt două zebre în zonă.

Martor: ″Și şoferii sunt vinovaţi dar şi pietonii. pentru că nu poţi să treci pe unde vrei tu, cum vrei tu.”
Reporter: ″Şi sunt trecer de pietoni în zonă?”

Reporter: “Sunt, una 20 metri mai jos şi alta la două sute de metri. Adică ar avea pe unde să treacă.”
Poliţiştii i-au deschis şoferului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şi senatorul ar putea să fie sancţionat dacă se va dovedi că a staţionat în loc nepermis.

Previous Story

Corona Brașov, întâlnire cu suporterii. „Va asteptam in fata Salii Sporturilor. Daca veniti si imbracati in galben…ar fi minunat. Nu de alta, dar la finalul antrenamentului …”

Next Story

Brașov. Lidl mai construieşte un magazin, numărul 7 din oraș