Brașov.  Robert Lazar: „Atenție pe Tâmpa!Adineaori au trecut de noi doi imbecili care urcau spre vârf pe serpentinele dinspre centru. Unul din ei era dezbrăcat de la brâu în sus și avea o sticlă de bere în mână. Se distrau aruncând la vale bolovani care-i puteau răni grav pe cei de mai jos”

Last Updated on octombrie 8, 2018 Brașovenii și turiștii sunt avetizați că pe Tâmpa doi indivizi au început să arunce cu bolovani la vale.

Robert Lazar: „Atenție pe Tâmpa! Adineaori au trecut de noi doi imbecili care urcau spre vârf pe serpentinele dinspre centru. Unul din ei era dezbrăcat de la brâu în sus și avea o sticlă de bere în mână. Se distrau aruncând la vale bolovani care-i puteau răni grav pe cei de mai jos.

Brașov.  Robert Lazar: „Atenție pe Tâmpa!Adineaori au trecut de noi doi imbecili care urcau spre vârf pe serpentinele dinspre centru. Unul din ei era dezbrăcat de la brâu în sus și avea o sticlă de bere în mână. Se distrau aruncând la vale bolovani care-i puteau răni grav pe cei de mai jos” 1

(foto: romaniatourstore.com)

Dacă dați de ei evitați-i pe cât posibil”.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov. S-au reluat lucrările de asfaltare pe DN1 la intrarea în județul Brașov din direcția București

Next Story

Evenimente Brașov. Concert Vama la Kruhnen Musik Halle. Cât costă biletul