Evenimente Brașov. Concert Vama la Kruhnen Musik Halle. Cât costă biletul

Last Updated on octombrie 8, 2018 Kruhnen Musik Halle te invita sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA !

Concertul are loc vineri, 9 noiembrie.
Bilete se pot achizitiona de la Rockstadt, Kruhnen Musik Halle si online de pe iabilet.ro ( *in limita stocului disponibil )
Evenimente Brașov. Concert Vama la Kruhnen Musik Halle. Cât costă biletul 1

65 de lei – primele 250 de bilete
75 de lei – urmatoarele 250 de bilete
85 de lei – ultimele bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Previous Story

Brașov.  Robert Lazar: „Atenție pe Tâmpa!Adineaori au trecut de noi doi imbecili care urcau spre vârf pe serpentinele dinspre centru. Unul din ei era dezbrăcat de la brâu în sus și avea o sticlă de bere în mână. Se distrau aruncând la vale bolovani care-i puteau răni grav pe cei de mai jos”

Next Story

Brașov. Bărbat căzut cu parapanta