Brașov. Reacție RATBV. Ica B.: „Cu șoferul acestui bus am călătorit nefericit, prinzandu-mi mana la usa pentru ca am ajutat o doamna in varsta sa urce cu un cărut de cumparaturi. Rusineeeee.degeaba ai oglinzi cat casa …transporti oameni, nenea…”

Last Updated on octombrie 29, 2018 O brașoveancă susține că a fost rănită de un șofer RATBV. Acesta i-a prins mâna la ușă.

Ica B.: „Cu șoferul acestui bus am călătorit nefericit, prinzandu-mi mana la usa pentru ca am ajutat o doamna in varsta sa urce cu un cărut de cumparaturi. Rusineeeee.degeaba ai oglinzi cat casa …transporti oameni, nenea…”
Brașov. Reacție RATBV. Ica B.: „Cu șoferul acestui bus am călătorit nefericit, prinzandu-mi mana la usa pentru ca am ajutat o doamna in varsta sa urce cu un cărut de cumparaturi. Rusineeeee.degeaba ai oglinzi cat casa ...transporti oameni, nenea...” 1

RATBV SA: „ Buna ziua. Ne cerem scuze pentru incident. Vom incepe o cercetare interna pentru a afla modul in care s-a produs incidentul si pentru a se putea lua masurile ce se impun, daca e cazul inclusiv disciplinare”.

Antonie U. „Linia 33 este in greva sau cum sta treaba ? Sunt doua autobuze pe ora și nici alea nu vin . Felicitări” .
RATBV SA Buna ziua. Ne cerem scuze pentru problema aparuta in circulatia pe linia 33: in jurul orelor 11.30, in zona Bulevardului Valea Cetatii, unui pasager in varsta i s-a facut rau, iar soferul nostru a oprit masina si a apelat 112 pentru a solicita sosirea unor echipaje ale Ambulantei si Politiei. Au aparut niste dereglari de orar pentru care suntem convinsi ca ne intelegeti. Pana sa inlocuim masina, a primit cel implicat permisiunea sa plece. O zi mai buna va dorim!

Previous Story

Brașov. Târg de Toamnă. Adoptă un țăran: „Hai la târg, omule drag, în luna lui brumar!”

Next Story

Brașov. Schimbare. Târgul de Crăciun nu mai este deschis de moș Nicolae! Brașovul îi respectă pe turiști