Brașov. „Oamenii au nevoie de sânge. Dracula se descurcă”. Spitalul Clinicco Brașov și Dracula Film Festival, campanie donare de sânge

Last Updated on octombrie 11, 2018 Spitalul Clinicco Brașov și Dracula Film Festival desfășoară și anul acesta campania „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă”.

Campania are scopul de a conștientiza cât mai multe persoane despre nevoia donării de sânge și își propune să determine cât mai mulți brașoveni să doneze, oferindu-le premii în semn de mulțumire.

Brașov. „Oamenii au nevoie de sânge. Dracula se descurcă”. Spitalul Clinicco Brașov și Dracula Film Festival, campanie donare de sânge 1

Astfel, în plus față de pachetul donatorului oferit de Centrul de Transfuzii Brașov, donatorii vor fi răsplătiți cu următoarele premii:

• 10 abonamente la toate filmele din competiția de lungmetraj din cadrul Dracula Film Festival
• 10 carduri cadou de 100 lei fiecare la Optiplaza
• 10 invitații la Cinema One
• 5 sticle de vin LILIAC cu eticheta Dracula Film Festival

Persoanele care vor dona sânge în această campanie sunt așteptate să vină cu biletul de donator la recepția spitalului Clinicco, pe strada Școlii nr. 8, Brașov, pentru a-și ridica premiul.

Previous Story

Corona Brasov Wolves – Dunaujvarosi Acelbikak, vineri la Patinoarul Olimpic

Next Story

Foto Brașov. Ei salvează vieți! ISU Brasov: „Detaşamentul 2 de Pompieri Braşov, Subunitatea a fost înfiinţată la data de 19.07.1974 după producerea unui incendiu devastator la Uzina de Autocamioane Braşov”