Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Foto Brașov. Ei salvează vieți! ISU Brasov: „Detaşamentul 2 de Pompieri Braşov, Subunitatea a fost înfiinţată la data de 19.07.1974 după producerea unui incendiu devastator la Uzina de Autocamioane Braşov”

Foto Brașov. Ei salvează vieți! ISU Brasov: „Detaşamentul 2 de Pompieri Braşov, Subunitatea a fost înfiinţată la data de 19.07.1974 după producerea unui incendiu devastator la Uzina de Autocamioane Braşov”

Last Updated on octombrie 11, 2018 ISU Brasov continuă prezentarea subunităților care participă la salvarea de vieți omenești.

ISU Brasov: „Detaşamentul 2 de Pompieri Braşov este cea de-a doua subunitate din municipiul Braşov şi gestionează situaţiile de urgenţă din partea de est a municipiului, precum şi a unor localităţi limitrofe, acţionând şi la accidentele rutiere produse pe mai multe drumuri naţionale intens circulate, respectiv DN 1, DN 10 şi DN 11. Subunitatea a fost înfiinţată la data de 19.07.1974 după producerea unui incendiu devastator la Uzina de Autocamioane Braşov.

Foto Brașov. Ei salvează vieți! ISU Brasov: „Detaşamentul 2 de Pompieri Braşov, Subunitatea a fost înfiinţată la data de 19.07.1974 după producerea unui incendiu devastator la Uzina de Autocamioane Braşov” 1 Foto Brașov. Ei salvează vieți! ISU Brasov: „Detaşamentul 2 de Pompieri Braşov, Subunitatea a fost înfiinţată la data de 19.07.1974 după producerea unui incendiu devastator la Uzina de Autocamioane Braşov” 2 Foto Brașov. Ei salvează vieți! ISU Brasov: „Detaşamentul 2 de Pompieri Braşov, Subunitatea a fost înfiinţată la data de 19.07.1974 după producerea unui incendiu devastator la Uzina de Autocamioane Braşov” 3 Foto Brașov. Ei salvează vieți! ISU Brasov: „Detaşamentul 2 de Pompieri Braşov, Subunitatea a fost înfiinţată la data de 19.07.1974 după producerea unui incendiu devastator la Uzina de Autocamioane Braşov” 4

#POMPIERII #SMURD #ISUBraşov #Detaşamentul2Braşov”

Previous Story

Brașov. „Oamenii au nevoie de sânge. Dracula se descurcă”. Spitalul Clinicco Brașov și Dracula Film Festival, campanie donare de sânge

Next Story

Brașov: Autobuzele de pe lina 20 nu circulă sâmbătă și duminică, între anumite ore. Are loc Campionatul Național de Viteză în Coastă.