Brașov. Elevă de la „Unirea”, condamnată pentru droguri. Pedepasa primită, pe lângă faptul că nu mai are voie în discotecă

Last Updated on octombrie 17, 2018 O elevă de la Colegiul Național „Unirea” și-a primit pedeapsa de la Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov după ce a fost reținută în luna iunie pentru consum de droguri.

Judecătorii au decis luarea măsurii educative a supravegherii pe o durată de 6 luni după ce a aceasta a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției.

Brașov. Elevă de la „Unirea”, condamnată pentru droguri. Pedepasa primită, pe lângă faptul că nu mai are voie în discotecă 1

Dacă decizia va rămâne definitivă, pe perioada aplicării măsurii educative, fata va avea următoarele obligaţii: să se prezinte la serviciul de probaţiune la datele fixate de acesta; să nu participe la adunări publice organizate sau spontane şi să nu participe la evenimente cu caracter muzical în cluburi, discoteci sau în orice alte spaţii în care se organizează astfel de evenimente, informează mytex.ro.

Eleva este doar una dintre cele 11 persoane reținute în acea zi de procurori, în urma a 40 de percheziții domiciliare pe raza județelor Brașov, Covasna și a municipiului București, într-un dosar penal privind furnizarea de droguri unor elevi și nu numai.

„S-a reţinut că drogurile de risc precum cannabis, hașiș, ketamină și drogurile de mare risc, cocaină, ecstasy, amfetamină au fost distribuite în mai multe licee și facultăți. Ulterior, membrii grupării și-au extins aria de acțiune către diferite evenimente, precum festivaluri de muzică din Sinaia, Brașov și București”, au informat anchetatorii.

Previous Story

Brașov. Cazul familiei refuzate de un hotel din Poiană. Protecţia Consumatorului verifică situaţia

Next Story

Brașov. Înscrieri pentru CoderDojo Tech Academy, susținut de Microsoft România. Învățarea copiilor intre 7 – 14 ani în domeniul programării, algoritmici și electronică.